Jabra Elite 3 Active vs Jabra Elite 3

tai_lung

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Jabra Elite 3* modelinde gözüm var ama Jabra Elite 3 active* modeli de var. Arada bir miktar fiyat farkı var. İki kulaklık arasındaki fark nedir. Aradaki fiyat farkına değer mi? Şimdi Elite 3 active alacağıma Elite 4 alayım da diyebilirim bilemedim. Yorumunuz nedir değer mi? Çok para harcamak istemiyorum ilk bursumla alacağım 3 4 gün sonra yatıyor.

*Jabra Elite 3 (900 TL) - Amazon.com.tr

*Jabra Elite 3 active (1375 TL) - Jabra Elite 3 Active Kablosuz Bluetooh Kulaklık - Koyu Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir de Epey'in Jabra Elite 3 active sayfasında Pazarama sitesinde 1011 TL görünüyor ama ürün başlığında active yazmıyor kafam karıştı bunun nedeni ne? Link - Jabra Elite 3 Active Kulaklık

Activede ANC var fakat normalde yok diye biliyorum kullanım amacı nedir? Telefon markanız nedir?

Activede ANC var fakat normalde yok diye biliyorum kullanım amacı nedir? Telefon markanız nedir?

Kullanım amacı müzik ve video. Telefon Samsung A 24
ANC çok da önemli değil ses kalitesi ve rahatlık konusunda fark olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…