Jabra Elite 3 nasıldır?

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
Hem spor hem de gündelik hayat için almayı planlıyorum. Jabra zaten çok kaliteli marka fakat bazı yorumlarda kesintli şikayeti ve teknik destek yetersizliği dikkat çekilmiş. Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini anlatabilir mi?

Zamanında Jabra Elite 3 ile Galaxy Buds2 arasında kalmıştım, Jabra Elite 3'te çok fazla tek kulak bozulma problemine denk geldiğim için QC kaynaklı bir sıkıntı olabilir düşüncesiyle uzak durmuştum, genel olarak Elite 3 kötü bir kulaklık değil ama bu yazdığım olay biraz can sıkıcı. Tabii ki her alan kişininki böyle bozuk olacak diye bir şey yok.

Elite 3 hakkında bilgim yok, şu an Elite 7 Active kullanıyorum. Bende almadan önce kesinti sorunlarından vb. bahsetmişlerdi. Bir iki kez yaşadım fakat şarja takıp, veyahut kutusuna koyup tekrar takınca sıkıntı çözülüyordu, yani sorun teknik değil. Yorum yapan kişilerin tam olarak kulaklığı denemediklerini düşünüyorum. Ben Jabra'dan memnunum.

Bütçe varsa elite 4 active modeline bakın derim baslar bir tık daha önde 3 e göre. Elite 4 active modeli su gecirmez. Spor için daha uygun ve sesler daha tatmin edici.
Normal elite 4 te çoklu bağlantı var baslar daha da bir önde ama su geçirmezlik sertifikası yok active modelini öneririm.

Bu durumlar beni çok arada bırakıyor. Hani bir kere al sağlam al mevzusunu gerçekleştirmeyi deneyeceğim arada kalıyorum. Buds 2'yi de öneren çok kişi var.

Bütçe varsa Elite 4 active modeline bakın derim basslar bir tık önde. Elite 4 active modelini su gecirmez. Spor için daha uygun ve sesler daha tatmin edici.

O fiyat bana biraz fazla geliyor hocam bilmiyorum çıkabilirsem o kadara denerim fakat olumsuz olur gibi.

T13 denedim
GT1 2022 denedim ikisinde de pek memnun kalmadım şahsen.

Bütcenize uygun bakmak isterseniz youtube üzerinden enes özen kanalına bakabilirsiniz. Ayrıntılı tarafsız bir şekilde incelemeler yapıyor. Yardımcı olabilir. Telegram kanalında indirim kodları felan da paylasıyor. Zamanında 100 tl daha ucuza almıstım kulaklığı. Kanalında elite 3 incelemesi de vardı hatırladıgım kadarı ile.

Buds FE bakın mümkünse.

Jabra Elite 3 kendi bütçesinde alabileceğin en iyi kulaklıklardan biri sayılır.

FE yerine buds2 bakmak daha mantıklı.
FE daha üstün hocam bildiğim kadarıyla. ANC, ses kalitesi, şarj ömrü vb. Öyle duydum, FE tercih ettim ben de. Ki yeni ürün zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…