OttovaRima
Zeptopat
Daha fazla
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Nothing ear 2 modelinde karar kıldım yarın siparişini vereceğim. Yalan yok airpods hâlâ aklımı çeliyor çok güzel tercih yapmışsın.Teşekkürler, anc için ekstradan 3-5 bin tl vermedim,ve anc yokluğunu çok hissetmedim/takmadım anc istiyor iseniz pro modellere yönelmek daha mantıklı, youtube da gördüğüme göre airpods 4 anc sadece. %50-60 kadar etkili , ben ses kalitesi ve kulağa oturması için aldım, gayet de memnunum.
Elite serisi konusunda haklı olabilirsiniz galiba bana kronik model denk geldi. Bütçeyi arttırdım ve Nothing Ear 2 almaya karar verdim cevaplarınız için çok teşekkür ederim.elite 3 active ve elite 4 kullandım kulaklıklara dikkat eden biri olarak ikisinde de rastlamadım. Aynı şekilde arkadaşıma elite 8 aldırdım o da şu an memnun dip ses olmadığını söyledi. Yani markadan ziyade belki elite 5 sorunludur diye düşünüyorum. Zaten elite 4 alırken çok araştırdığım için elite 5'i pek sevememiştim. Bence elite 4 (active olan değil) veya bütce artarsa elite 8 active arasında seçim yapılabilir fakat şu an ikisinin de fiyatı yüksek. illa 2.5k civarına aranıyorsa liberty 4 alınabilir