Jabra Elite 4 1300TL'ye alınır mı?

Teşekkürler, anc için ekstradan 3-5 bin tl vermedim,ve anc yokluğunu çok hissetmedim/takmadım anc istiyor iseniz pro modellere yönelmek daha mantıklı, youtube da gördüğüme göre airpods 4 anc sadece. %50-60 kadar etkili , ben ses kalitesi ve kulağa oturması için aldım, gayet de memnunum.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Nothing ear 2 modelinde karar kıldım yarın siparişini vereceğim. Yalan yok airpods hâlâ aklımı çeliyor çok güzel tercih yapmışsın.

elite 3 active ve elite 4 kullandım kulaklıklara dikkat eden biri olarak ikisinde de rastlamadım. Aynı şekilde arkadaşıma elite 8 aldırdım o da şu an memnun dip ses olmadığını söyledi. Yani markadan ziyade belki elite 5 sorunludur diye düşünüyorum. Zaten elite 4 alırken çok araştırdığım için elite 5'i pek sevememiştim :D. Bence elite 4 (active olan değil) veya bütce artarsa elite 8 active arasında seçim yapılabilir fakat şu an ikisinin de fiyatı yüksek. illa 2.5k civarına aranıyorsa liberty 4 alınabilir
Elite serisi konusunda haklı olabilirsiniz galiba bana kronik model denk geldi. Bütçeyi arttırdım ve Nothing Ear 2 almaya karar verdim cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Nothing ear 2 modelinde karar kıldım yarın siparişini vereceğim. Yalan yok airpods hâlâ aklımı çeliyor çok güzel tercih yapmışsın.

Elite serisi konusunda haklı olabilirsiniz galiba bana kronik model denk geldi. Bütçeyi arttırdım ve Nothing Ear 2 almaya karar verdim cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun öncelikle, ve teşekkür ederim. Bende nothing ear modeline bakmıştım ama artık siz deneyimlerinizi anlatırsınız bize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı