Jabra Elite 4 alınır mı?

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.
QCY T13 ANC kullanıcısıyım ancak s silikonları kulağımda rahatsızlık yaratıyor, m ve XL silikonları da kulağımda durmuyor. Ses kalitesi ve ANC performansından memnun olsam da çift cihaz desteği eksikliği nedeniyle başka bir modele geçmeyi düşünüyorum.

Nays kampanyalarıyla Jabra Elite 4'ü 1465 TL'ye alabiliyorum. Seçeneklerim arasındaki FreeBuds 5I ve mini HS'yi bas ve ses kalitesi açısından Elite 4'ün gerisinde kaldıkları için eledim, Liberty 4 Nc'yi ise fiyatı nedeniyle tercih edemiyorum.
Farklı önerilere de açığım. Maksimum bütçem 2000 TL ve ses kalitesi, ergonomi ve çift cihaz desteği benim için önemli. T13 ANC'den ses kalitesi açısından daha iyi bir model arıyorum. Ses kalitesinden ciddi bir kazancım olması durumunda çift cihaz desteğini önemsemeyebilirim.

Bana kalırsa alınır, benim beğendiğim bir cihaz. Mikrofonu çok iyi değil, tek eksisi orda. Onun dışında gayet iyi bir cihaz.
Hocam bari 1-2 kelime değiştireydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…