Elektronik Jabra Elite 5 1499₺

erenty

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 15ITH6H ( 82JH002HTX )
Meslek
Grafik Tasarım
Son zamanların en iyi fiyatında, bir süredir 2400₺ civarlarındaydı. Ben nisan ayında 1200₺ civarına almıştım bayağı iyi fiyat.

Maximum kredi kartına özel 9 ay vadesiz taksit seçeneği veya Nays ile indirimli şekilde alabilirsiniz.

1700810700247.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulaklıkların yarısı problemli, yarısı sağlam. Bana problemlisi denk geldi şansa iade ettim de kabul edildi hijyen vs. denmedi. Problemli modellerinde aşırı derecede dip ses var. ANC,Hearthrough vs. çalışmıyor. 3 tane değişim yapıp 3'ü de arızalı gelenler var o yüzden pek fazla önerilmiyor. Ama sağlamı denk gelirse harika bir kulaklık.

1700833053249.png

Bu kulaklıkların yarısı problemli, yarısı sağlam. Bana problemlisi denk geldi şansa iade ettim de kabul edildi hijyen vs. denmedi. Problemli modellerinde aşırı derecede dip ses var. ANC,Hearthrough vs. çalışmıyor. 3 tane değişim yapıp 3'ü de arızalı gelenler var o yüzden pek fazla önerilmiyor. Ama sağlamı denk gelirse harika bir kulaklık.

Eki Görüntüle 2028829
Ben Mayıs ayından beri kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım ama kronik sorunu gibi denilebilir evet. Amazon'a güvenerek almıştım şükür bozuk çıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı