Jabra Elite 5 alarak iyi mi yaptım?

Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
1.109
Çözümler
3
Dün AirPods 2.nesil alacaktım. Gürgenclerde 3750 TL'ye inmişti. Parayi ayarlayamayinca dedim magazadan alirim. İndirim internet sitesi için geçerliymiş mağazada 4600 TL dediler. Bende MediaMarkt'a girdim. Orada Elite 5'in indirimde (3600'dan 3200'e inmişti) gördüm. Ve Elite 5 aldım.
Aklım AirPods 2. nesilde kaldı acaba bekleyip onu mu alsaydım? Pek anlamam bu kulaklık işlerinden sizlerin yorumu nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam aradaki 500 önemli değil benim için. Gelmesini bekleyecek sürem yoktu. iPhone ve iPad kullandigim için AirPods dusunuyordum.
 
Anladım. Jabra Elite 5 üzmez diye düşünüyorum, kendim de Elite 4 active kullanıyorum. Müzik için güzel kulaklıklar.

Önceden ben de Elite 4 kullanıyordum. Çok memnundum. Çalındı. Elite 5'i de 4'ten memnun olduğum için aldım. Ama işte kafamda AirPods mu alsaydim diye kaldı. Şu an kulagimda Elite 5 memnun gibiyim o konuda.
 
Ben de Amazon üzerinden Elite 5 aldım, dip ses olduğu için iade ettim. Elite 4 mü alsam diye düşünüyorum açıkçası, Elite 5 modelinde dip ses olduğunu söyleyen çok kişi var. Aralarında fark var mı sizce?
 

Hocam şöyle söyleyeyim. Elite 4 gerçekten çok güzel kulaklık. İnşallah o kulaklığımı çalan kişiye…. Neyse.
Benim fark ettiğim en önemli detay basları ve tizleri oldu. Elite 4 de bas ağırlıklı mid ve tiz dengeliyken aynı ekolayzır ayarında Elite 5 tiz ağırlıklı ve bası Elite 4'teki kadar hissedemedim. Ben rap dinleyen birisi olarak bas performansından memnun kalmadım. Az önce iade talebi oluşturdum ve kargoya verdim bir ihtimal kabul ederler diye.
Ben Elite 4 alman taraftariyim.
Elite 5 de yeni ANC sistemi var fakat ben neredeyse 4'e göre hiçbir fark görmedim. Tek farkı uygulamadan ANC ayarini azaltıp çoğaltabiliyorsun 5 de.
 
Anladım hocam teşekkür ederim. Senin gibi Iphone kullanıcısı olarak Airpods/Beats arasında giderken Jabra modellerini gördüm, denedim ben de. Airpods almaya değer mi, ses kalitesi olarak ne kadar fark var deneme imkanım olsa on numara olurdu. İade verirken sıkıntı yaşamamak adına Amazon kullanıyorum, kesinlikle rakipsiz bir firma.
 

Vallahi bir şekilde iade etmem lazım. Yoksa içim sıkkın sıkkın kullandikca cihazdan da soğumak istemiyorum.
 

Hocam ilk Samsung kullanırken Elite 5 aldım. Şimdi iPhone kullanıyorum. Windows bilgisayarım da var. 3 cihazda da kesinlikle dip ses yaşamadım. iOS ve Android'de yazılımı var ama Windows için hatırlamıyorum. Ek olarak bilgisayarda bir tık daha fazla gecikme var gibi geldi. Onun dışında bir sorununu göremedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…