Jabra Elite 5 alınır mı?

Takvaa

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım cihaz POCO X6 Pro. Yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum. Aradığım başlıca özellikler ses kalitesinin iyi olması. ANC'nin gerçekten gürültüyü engellemesi genel olarak Türkçe yabancı pop rap dinlerim. Ayrıca kulaklığı sporda yürüyüşte ve toplu taşımada kullanacağım. Kulağımdan düşmesini istemem. Bütçem 3000 civarı yardımcı olursanız sevinirim Amazon.com.tr

Şu an kullandığım cihaz POCO X6 Pro. Yakın zamanda da değiştirmeyi düşünmüyorum. Aradığım başlıca özellikler ses kalitesinin iyi olması. ANC'nin gerçekten gürültüyü engellemesi genel olarak Türkçe yabancı pop rap dinlerim. Ayrıca kulaklığı sporda yürüyüşte ve toplu taşımada kullanacağım. Kulağımdan düşmesini istemem. Bütçem 3000 civarı yardımcı olursanız sevinirim Amazon.com.tr

Jabra Elite active 3 kullandım tekini kaybedince Jabra Elite 4 active kullanmaya başladım. Jabra Elite 4 activeden çok memnunum 3. serisinde kopmalar çok fazla yaşanıyordu şarjı 4.seriye göre hızlı bitiyordu.
Genel olarak Jabra kalitesinden çok memnunum bu fiyat bandına alınabilecek en iyi kulaklık markası olduğunu söyleybilirim. Eğer bütçeni biraz daha düşürmek istersen https://www.akakce.com/bluetooth-ku...tws-kablosuz-kulak-ici-fiyati,1605652891.html önerebilirim.

2900 TL'ye peşin fiyatına 3 taksit fırsatı varken sipariş vereyim dedim yarın elime ulaşacak umarım kulağ tam oturur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı