Hocam kulaklığı aldın mı memnun musun?
Ben kulaklığı aldım, önceden F/P bir kulaklığım varmı bozulduğu için bütçeyi aşarak daha iyi bir kulak içi kulaklık almaya karar verdim araştırmam sonucu da bu kulaklığın uygun olduğu kanaatine vardım. İlk defa ANC özellikli bir kulaklık kullandığım için ANC özelliği iyi mi kötü mü öneri yapamam ama beni gayet tatmin etti. Müzik dinlerken olsun, video izlerken olsun benim için gayet yeterliydi. Sonrasında diğer bi önemli nokta olan aramalarda nasıl onu merak ettim. Arkadaşımı aradım ve bana sesimin az gürültünün ise çok fazla olduğunu söyledi. Tersanede çalıştığım için ANC ye önem vererek almıştım bu kulaklığı. Kulaklık ayarlarında herşeyi arkadaşımla konuşurken tek tek denedim ama hiçbir şey değişmedi. En son tekrar aradığım zaman bana sadece sesimin az ve boğuk olduğunu söyledi. Bu ayarlamaları yaparken arkadaşımın ses kaydı alıp bana atmasını istedim, bende ses kaydını dinledim ve arkadaşımın dediklerini teyit ettim. Yani sizde nasıl bilmiyorum ama kulaklığa sesli konuşma için 10 üzerinden 1 puan veririm, o 1 puanı da sesim karşıya gittiği için veriyorum. Çözümü bilen eden varsa söyleyebilir mi diyecem ama herşeyi tek tek denedim olmadı diyeceğiniz şeyin bir önemi olur mu bilmiyorum. Bu arada şuna da değineceğim Jabra nın müşteri hizmetini berbat, bu durum hakkında beni değil başka sorunlar yaşayan diğer hiç kimseye destek olmamış.