D DarkCold Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 24 Temmuz 2023 #1 Ben daha önce USB'li kulaklık kullanıyordum sonra jackli kulaklık aldım ama daha önce hiç kullanmadağımı için (jackli) o yüzden nasıl bağlantı yapılacağını bilmiyorum. Kulaklık 2 jackli Corsair H35s ailem beni dövücek.
Ben daha önce USB'li kulaklık kullanıyordum sonra jackli kulaklık aldım ama daha önce hiç kullanmadağımı için (jackli) o yüzden nasıl bağlantı yapılacağını bilmiyorum. Kulaklık 2 jackli Corsair H35s ailem beni dövücek.
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #2 Bilgisayara mı bağlamaya çalışıyorsunuz?
Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #3 Yeşil ve Kırmızı renklidir 2'li jaklar yeşil olanı tak. Dipnot: 2. si mikrofon için 1. takarsan yani yeşil olanı mikrofon çalışmayabilir.
Yeşil ve Kırmızı renklidir 2'li jaklar yeşil olanı tak. Dipnot: 2. si mikrofon için 1. takarsan yani yeşil olanı mikrofon çalışmayabilir.
D DarkCold Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 24 Temmuz 2023 #4 little_princess dedi: Bilgisayara mı bağlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim
little_princess dedi: Bilgisayara mı bağlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.721 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 24 Temmuz 2023 #5 DarkCold dedi: evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim Genişletmek için tıkla... Kulaklık sembollü olanı yeşile, mikrofon sembolü olanı pembeye takacaksınız.
DarkCold dedi: evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim Genişletmek için tıkla... Kulaklık sembollü olanı yeşile, mikrofon sembolü olanı pembeye takacaksınız.
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #6 DarkCold dedi: evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim Genişletmek için tıkla... Yeşil girişi kulaklık için, kırmızı girişi mikrofon için bağlayınız. Mavi olan hat girişi, sizinle ilgisi yok.
DarkCold dedi: evet masaüstü bilgisayara 3 tane jack girişi var ama hangisine bağlayacağımı çözemedim Genişletmek için tıkla... Yeşil girişi kulaklık için, kırmızı girişi mikrofon için bağlayınız. Mavi olan hat girişi, sizinle ilgisi yok.
D DarkCold Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 24 Temmuz 2023 #7 Urshifu dedi: Yeşil ve kırmızı renklidir 2'li jaklar yeşil olanı tak. Dipnot: 2. si mikrofon için 1. takarsan yani yeşil olanı mikrofon çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır PC de 3 jack var yeşil mavi kırmızı yeşil olan direk monitöre gidior.
Urshifu dedi: Yeşil ve kırmızı renklidir 2'li jaklar yeşil olanı tak. Dipnot: 2. si mikrofon için 1. takarsan yani yeşil olanı mikrofon çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır PC de 3 jack var yeşil mavi kırmızı yeşil olan direk monitöre gidior.
Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 24 Temmuz 2023 #8 O zaman monitörün jakına tak eğer monitörde jak girişi yoksa çıkarıp direkt bilgisayara tak kulaklığı
O zaman monitörün jakına tak eğer monitörde jak girişi yoksa çıkarıp direkt bilgisayara tak kulaklığı
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 24 Temmuz 2023 #9 DarkCold dedi: Hayır PC de 3 jack var yeşil mavi kırmızı yeşil olan direk monitöre gidior. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı bağlayacaksanız gerek yok monitörden ses almaya. Monitörü sökün yeşilden.
DarkCold dedi: Hayır PC de 3 jack var yeşil mavi kırmızı yeşil olan direk monitöre gidior. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı bağlayacaksanız gerek yok monitörden ses almaya. Monitörü sökün yeşilden.
D DarkCold Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 24 Temmuz 2023 #10 tamamdır çok sağolun çözdüm sorunu