Attığınız iki gitar da 2 point. Aynı köprüye sahip gitarlar, şimdi diğerine de bakınca fark ettim. Bu fiyat bandında alınabilecek en güzel gitarlardan.
Attığınız iki gitar da 2 point. Aynı köprüye sahip gitarlar, şimdi diğerine de bakınca fark ettim. Bu fiyat bandında alınabilecek en güzel gitarlardan.
Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Ben dijital amfi kullanmıyorum, anolog amfiler daha çok hoşuma gidiyor. Tamamen zevk meselesi. Siz daha suni, dijital bir sound ve efekt çeşitliliği istiyorsanız Blackstar id core alınabilir. Ancak daha gerçekçi bi sound istiyorsanız Orange crush 20rt öneririm güzel amfidir. Hem akord cihazı almanıza da gerek kalmaz Orange'da var tuner.
İkisi de aynı gitar. HB de ki modelin görselinde hata olabilir, lakin oradan alışverişlerde sıkıntı yaşamanız olasıdır.
Two point Tremolo nun en büyük farkı; Floydrose gibi iki yönde de kullanılabiliyor. Ayrıca köprü yüksekliği o iki vida ile kolayca ayarlanabilir.
Klasik 5 vidalı tremololarda ise sadece saddle lar ile tel yüksekliği ayarlayabilirsiniz, köprü yüksekliği ayarı yapamazsınız. Sadece tek yönlü bend yapabilirsiniz.