Gömülecek bir şey yok o gitarda. Gayet iyi bir gitar. Muhtemelen gitar ile çok alakası olmayan insanlar tarafından yapılan egolu yorumlardır onlar. Birçok gitarda daha adamlar burguya tel sarmayı bilmiyor, sonra akord kaçırıyor diye sallıyorlar. Şu forumda "cızırtı" - "gürültü" diye açılan başlıkların %95 inin boş olması gibi...
Beğendiyseniz alın. Sadece şeklinden dolayı kucağınızda tutmanız zor olur, v ucundan birini bacaklarınızın arasına almanız gerekiyor otururken o da sandalyede zor, yarım oturacaksınız.
1-2 senede kullanılmaz falan olmaz. İyi sallamışlar. Floydrose meselesi her gitardaki gibi. Oynar köprüler yeni başlıyorsanız tavsiye edilmez. Öğrenmenizi tuşenizi sabote ederler. Vaktinizi alırlar. Ama sabitlemenin yolları var.
V kasa ergonomisi zor bir gitar ama bazı kişilerin kanı o gitara kaynıyor. Alacalsanız zaten bu külfetin bilincinde olacaksınız. Diğer modeldeki tune-o matic köprü tipini ben de sevmiyorum. Kullanmayacaksanız sabitleyin ve üst kilitleri açın. Gereği kalmayacak. Eğer hiç kullanmayacaksanız bir ara metal olan üst eşiği de kemik bir köprü ile değiştirin tavsiyemdir. Metalik tınıdan kurtulursunuz.
Beğendiyseniz alın gayet hoş bir gitar.
Hocam demek istediğim adam gibi kullanmayacağım bir tremoloya renginden dolayı 2 bin daha fazla verilir mi?
Hocam biraz baktım bu köprüyü kilitleme olayına mantıklı geldi genel olarak sanırsam gitarın arkasındaki kısma tahta parçası sıkıştırılarak yapılıyor uzun vadede herhangi bir zararı var mıdır ve çıkarttıktan hemen sonra yeniden kullanabilir miyim Floyd roseu.
@Single_factor
Hocam konudan alakasız ama bir tanede ses kartı alacağım aklımda behringer ur mk2 modeli var sizce nasıldır ve insanlar focusrite scarlett serisinide baya övüyor siz ne diyorsunuzKöprüye 2 bin fazla vermek diye bakmayın. Model öyle.
Yöntemlerden biri ve en masrafsızı. Hiç bir zararı yok. Çıkardığınız parçaları kaybetmeyin yeter. İstediğiniz zaman tekrar eski haline getirebiliyorsunuz.
Hocam konudan alakasız ama bir tanede ses kartı alacağım aklımda behringer ur mk2 modeli var sizce nasıldır ve insanlar focusrite scarlett serisinide baya övüyor siz ne diyorsunuz
@Single_factor
Focusrite başta işleme kalitesi ve diğer tüm spectlerde, piyasanın en kötü kartı. Steinberg UR22 alın. Focusritedan 3 kat daha performanslıdır. Behringer'i konuşmaya değmez. İş görür mü? Görür elbette.
Bu arada neden ses kartı alacaksınız?
Blackstar ID Core V3 20W amfim var fakat tonlarını nedense bir türlü sevemiyorum ve ne dışarıda ne de başka bir yerde kullanıyorum bu yüzden daha pratik bir şeyler arıyorum zaten odam büyük sayılmaz küçük olması işime gelir.