Jacobs kahve garip bir hale büründü

Valt

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, 1-2 hafta önce kendime her zaman yaptığım gibi bir kahve yapayım dedim. Filtre kahve falan değil Jacobs'un granül kahvelerinden (ismi Monarch Gold'du yanlış hatırlamıyorsam). Bardağın dibine dörtte biri kadar UHT süt koydum ve bardağın geri kalanını suyla doldurdum. Ondan sonra cezveyi ocağa koyup suyla süt ısındıktan sonra bardağa 1 tatlı kaşığı kahve ve şeker koyup cezvedeki sütle karışmış suyu bardağa döküp karıştırmaya başladım. Amma lakin karıştırmayı bıraktıktan 10-15 saniye sonra garip bir görüntüyle karşılaştım. Kahvenin kokusunda veya tadında hiçbir sıkıntı yok (tarihleri de geçik değil) sadece görüntü çok garibime gitti. Bugün aynı şeyi bir daha denedim yine aynı şey oldu. Mecburen kahveyi dökmek zorunda kaldım, sıkıntı nedir sizce?
Görüntü şu şekilde:

Dosya Ekleri

• IMG_20210825_203601_952.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 66
@Valt Hocam belki sütle suyu karıştırdığınız için olabilir. Sadece sütle daha iyi olur bence.
Önceden de suyla karıştırarak yapıyordum böyle bişey olmuyordu. Neden böyle oldu anlamadım acaba sütte mi bir sıkıntı var?

Önceden de suyla karıştırarak yapıyordum böyle bişey olmuyordu. Neden böyle oldu anlamadım acaba sütte mi bir sıkıntı var?
Evet olabilir. Bozuk olabilir. Şuan aklıma geldi bana da olmuştu 1 kere. Süt bozuktu. Sütü soğuk dökerken içinde peynir gibi parçalar vardı. Isıtınca da yoğurt gibi oluyordu. Sizde o peynir gibi parçalar var mı? Bir çay bardağının yarısı kadar süt ısıtıp test edebilir misiniz?

Aynen süt bozukmuş, ısıttıktan sonra süt kendinden geçti resmen Ama bozuk olmaması lazım aslında tarihi geçik değil, neden bozulmuş anlamadım...

Aynen süt bozukmuş, ısıttıktan sonra süt kendinden geçti resmen Ama bozuk olmaması lazım aslında tarihi geçik değil, neden bozulmuş anlamadım...
Eki Görüntüle 1148520
Hocam valla ben ismini vermek istemediğim bir marketten yine ismini vermek istemediğim bir markanın sütünü aldım. Bozuk çıktı. 4 kere değişim yaptım götürüp. Hepsi bozuk çıktı. Galiba uygun koşullarda muhafaza etmemişlerdi. Üstünden fazla zaman geçmediyse markete değişim talep edebilir veya iade edebilirsiniz.

İsim verebilir misiniz?
Bari millet de görsün.

Önceden açılmış ise sütün 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor.

Hocam isim karalamasından davalık filan oluruz şimdi . Gereği yok. Ama sizde öyle bir sorun olursa iade hakkınız var iade edebilirsiniz.
Yahu ne öyle bir şey?
Sizin dediğiniz olay çok farklı.

O zaman aldığımız hiçbir ürünü incelemeyelim de. Sonuçta kötülemiş de oluyoruz. Recep Baltaş, Technopat YouTube kanalında Turkcell Superbox'ı gömdü. Hiçbir şey de yapamazlar efendim. Siz yazın ki insanlar da daha dikkatli olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…