M magnesx Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Jacques Philippe JPQGC461411 Erkek Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arkadaşlar selam. Aranızda bu markadan kullanan var mı? Bu saati almayı düşünüyorum da önerir misiniz?
Jacques Philippe JPQGC461411 Erkek Kol Saati Fiyatı, Yorumları - Trendyol Arkadaşlar selam. Aranızda bu markadan kullanan var mı? Bu saati almayı düşünüyorum da önerir misiniz?
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Temmuz 2024 #2 Bana göre kötü ama kişiden kişiye değişir. Yanılmıyorsam bu saatin kahverengi veya aynı rengi bir fizik hocamda vardı. Çok yakışıyordu ona ben takmak istemem ama başkasının üstünde güzel bulmuştum. Fiziksel yapınıza göre değişir bence.
Bana göre kötü ama kişiden kişiye değişir. Yanılmıyorsam bu saatin kahverengi veya aynı rengi bir fizik hocamda vardı. Çok yakışıyordu ona ben takmak istemem ama başkasının üstünde güzel bulmuştum. Fiziksel yapınıza göre değişir bence.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 7 Ağustos 2024 #3 Bileğin ince değil ise alınabilir.