Cougar olabilir mi? Jaguar diye bir PSU markasini daha önce duymamistim cünkü. Eger Cougar ise, modeline göre tercih edilebilir bir marka. Zamaninda kullanmistim.
Jaguar diye PSU markası yok. Cougar marka var. Genelde aşırı pahalı olarak satılıyor diye biliyorum. F/P olmayan PSU grubu içinde 80+ Bronze'ları bile aşırı pahalıydı hatırladığım kadarıyla.
Cougar olabilir mi? Jaguar diye bir PSU markasini daha önce duymamistim cünkü. Eger Cougar ise, modeline göre tercih edilebilir bir marka. Zamaninda kullanmistim.
@Sinan Cüce Bir de almayı düşündüğünüz PSU linkini ya da tam modelini atabilirseniz, daha sağlıklı bir cevap verilebilir. 700W bu sisteme fazlaca yeterli lakin modelden modele değişebiliyor.
@Sinan Cüce Bir de almayı düşündüğünüz PSU linkini ya da tam modelini atabilirseniz, daha sağlıklı bir cevap verilebilir. 700W bu sisteme fazlaca yeterli lakin modelden modele değişebiliyor.
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!