JAHO-2060V vs DA-sistem2

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Jaho olan sistemi alacaktım ancak ekran kartının buradaki forumda da çok ısındığına dair haberler gördüm o yüzden alternatif olarak AMD ekran kartlı bir sistem buldum. Alacağım sistem hazır olacak o yüzden hangisini tercih edersiniz?

Jaho sistem: JAHO-2060V/MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
Da sistem: DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3500/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Kesinlikle Jaho. AMD'nin driverları berbat. NVIDIA'nın stabil.

Kesinlikle jaho. AMD'nin driverları berbat. NVIDIA'nın stabil.

AMD driverları düzeldi artık diyorlar. Ayrıca Technopat forumda da MSI Ventus markasının çok ısındığına dair konular da internet araştırmasında da gördüm kafam çok karışık o yüzden.

AMD driverları düzeldi artık diyorlar. Ayrıca Technopat forumda da MSI Ventus markasının çok ısındığına dair konular da internet araştırmasında da gördüm kafam çok karışık o yüzden.
Ben böyle bir şey hiç duymadım. Bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Ben böyle bir şey hiç duymadım. Bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı