Hocam hem Abdulhamid'i sevmiyorsun, hem de Atatürk'ün eğitime, sanata falan önem verdiğini söylüyorsun. Lütfen şu yazıyı okur musunuz. Eki Görüntüle 1422859
Tam koyun kafası işte. Bir de sizin gibilerle tartışıyoruz. Adam o kadar cami yaptı yol yaptı şunu yaptı bunu yaptı. Sonrasını soruyoruz cevap veremiyor adam. Atatürk seni, beni, hepimizi kurtardı. Sen gelmişsin bana Abdülhamidin açtığı okul sayısını gösteriyorsun. Atatürk sizin gibileri görseydi ülkeyi kurtardığına pişman olurdu.
Bir şeyin yanlış olması için diğerlerinle karşılaştırması gerekmiyor ama bu tür ifadeleri çok kişi kullanıyor onları çağırdıklarını görmedim yinede hakaret etmesi gerekmezdi hakaretin her türlüsü kötüdür.
5 adet liseyi 104 adede çıkardı ve hala kabullenmek istemiyorsunuz hocam, yapmayın lütfen. Bence Fatih Sultan Mehmet'in yaptığı daha imkansızdı, size göre Atatürk'ün. Bence bu konuda bir fikir birleşimi yaşayamayacağız. İyi forumlar hocam.
Ya kardeşim sen ciddi misin? Adam ülkeyi kurtardı diyorum yeni ülke kurdu diyorum. Sen lise diyon hala. Babandan duyup bize söylüyorsun haklı mı diyelim sana? Malum parti neden sürekli Abdülhamid diyor sence? Aynı kafadalar da ondan. Atatürk ne yapsın o zamanlarda cehpede olmak yerine lise mi açsın?
5 adet liseyi 104 adede çıkardı ve hala kabullenmek istemiyorsunuz hocam, yapmayın lütfen. Bence Fatih Sultan Mehmet'in yaptığı daha imkansızdı, size göre Atatürk'ün. Bence bu konuda bir fikir birleşimi yaşayamayacağız. İyi forumlar hocam.
Dostum yasin kac bilmiyorum ama senin kafan karismis. Zira konuda bana ilk cevap vermenden su anki cevaba kadar dediklerin cok degiskenlik gosteriyor. Eger siyasal islam veya AKP destekcisi insalarin goruslerinden etkilendiysen bir an once karsit goruslerde kitap okuman lazim. Zira Ataturk'un yaptiklarini kucuk gorup ona karsi surekli baska birisini cikarmaya calisanlar bu tarz insanlar oluyor. Ataturk donemini ama ozellikle 1900 - 1918 arasi Osmanli ve Dunya geneli durumun iyice okuyup analiz etmeni oneririm. Benim kimseyle fikir birlesimi yasama gibi bir derdim yok, sana sadece mantik cercevesinde degerlendirme yapmani oneriyorum. Zira 5 liseyi 104 adede cikardi diyerek bunu yapmiyorsun cunku. Orada yapilan isi kucuk gormuyor veya degersizlestirmeyorum dikkat edersen. Iyi forumlar.
CHP'nin su anki halinden en az AKP kadar haz etmem. Ben sana partiyle alakali hicbir sey demedim. Diger liderler hakkinda da hicbir sey dememistim. Sen benim mesajlarimi partiye, Allah'a ve diger liderlere cevirdin. Bu yuzden kafan karismis diyorum zaten. Zira solcunun cahili de en az sagcisi kadar cekilmez oluyor.
Basarisiz bir padisah demek yanlis. O donemin mevcut durumu ile toprak kaybedilmemesi cok zordu. Bunu yapti diye suclayamayiz ama Abdulhamid ne solcu kesimin soyledigi kadar basarisiz, de sagci kesimin soyledi kadar basarili bir padisahti. O donemin sartlarinda yapilabilecek pek cok seyi yapti diyebiliriz.