MertK7 Yoctopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 Merhaba, 15-20 bin TL arası bütçem var. İtopya'dan bir sistem buldum ancak konu hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığım için size de danışmak istedim. JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem alınır mı?
Merhaba, 15-20 bin TL arası bütçem var. İtopya'dan bir sistem buldum ancak konu hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığım için size de danışmak istedim. JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem alınır mı?
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.210 15 Mayıs 2024 #2 Ekran kartında amd çöpü alınmaz. Nvidia tercih et.
MertK7 Yoctopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında AMD çöpü alınmaz. NVIDIA tercih et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam dediğinizi yapacağım.
Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında AMD çöpü alınmaz. NVIDIA tercih et. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam dediğinizi yapacağım.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 15 Mayıs 2024 #4 Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında amd çöpü alınmaz. Nvidia tercih et. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına neresi çöp? Yazılımı diye savunmaya çalışma kendini. Güzel bu fiyata nvidialı sistem varsa at görelim.
Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında amd çöpü alınmaz. Nvidia tercih et. Genişletmek için tıkla... Allah aşkına neresi çöp? Yazılımı diye savunmaya çalışma kendini. Güzel bu fiyata nvidialı sistem varsa at görelim.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.342 Çözümler 13 Yer Edirne 15 Mayıs 2024 #5 Kötü değil ama daha iyisi olabilir gibi geldi.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #6 MertK7 dedi: Merhaba, 15-20 bin TL arası bütçem var. İtopya'dan bir sistem buldum ancak konu hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığım için size de danışmak istedim. JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem alınır mı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com 1k artarsa böyle al.
MertK7 dedi: Merhaba, 15-20 bin TL arası bütçem var. İtopya'dan bir sistem buldum ancak konu hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığım için size de danışmak istedim. JAHREIN-BOROMIR V5/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistem alınır mı? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com 1k artarsa böyle al.
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.455 Çözümler 5 15 Mayıs 2024 #7 Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında AMD çöpü alınmaz. NVIDIA tercih et. Genişletmek için tıkla... NVIDIA fanlarını bu kadar hızlı cevap verdiklerini bilmiyordum.
Kiss0fdeath dedi: Ekran kartında AMD çöpü alınmaz. NVIDIA tercih et. Genişletmek için tıkla... NVIDIA fanlarını bu kadar hızlı cevap verdiklerini bilmiyordum.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.210 15 Mayıs 2024 #8 MzSe dedi: Allah aşkına neresi çöp? Yazılımı diye savunmaya çalışma kendini. Güzel bu fiyata nvidialı sistem varsa at görelim. Genişletmek için tıkla... Bin lira daha koyup şunu alabilir mesela ? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
MzSe dedi: Allah aşkına neresi çöp? Yazılımı diye savunmaya çalışma kendini. Güzel bu fiyata nvidialı sistem varsa at görelim. Genişletmek için tıkla... Bin lira daha koyup şunu alabilir mesela ? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Demirbüken27 Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #9 INTEL I5 12400F - PRIME H610M-R - ASUS DUAL-RTX4060 WHITE - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da - Bütçeni Biraz aşabilir ama almanı öneririm
INTEL I5 12400F - PRIME H610M-R - ASUS DUAL-RTX4060 WHITE - 500GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da - Bütçeni Biraz aşabilir ama almanı öneririm
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 15 Mayıs 2024 #10 Kiss0fdeath dedi: Bin lira daha koyup şunu alabilir mesela ? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Alabilir. Amd çöp demen tamamen saçmalık. 17k bütçesi olsa aynı şeyi diyebilecek misin?
Kiss0fdeath dedi: Bin lira daha koyup şunu alabilir mesela ? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Alabilir. Amd çöp demen tamamen saçmalık. 17k bütçesi olsa aynı şeyi diyebilecek misin?