Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #11 Technomember0 dedi: Sistem linki: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Anakart tükenmiş bilginize
Technomember0 dedi: Sistem linki: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Anakart tükenmiş bilginize
Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 8 Temmuz 2022 #12 Kratosun Veliahtı dedi: Anakart tükenmiş bilginize Genişletmek için tıkla... Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi.
Kratosun Veliahtı dedi: Anakart tükenmiş bilginize Genişletmek için tıkla... Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #13 Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Başka sistemler vardır bekleyin.
Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Başka sistemler vardır bekleyin.
Lawrence Barnes Picopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #14 Kratosun Veliahtı dedi: Anakart tükenmiş bilginize Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Ürünü sepete başarılı bir şekilde ekledim ben
Kratosun Veliahtı dedi: Anakart tükenmiş bilginize Genişletmek için tıkla... Hocam emin misiniz? Ürünü sepete başarılı bir şekilde ekledim ben
Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 8 Temmuz 2022 #15 Kratosun Veliahtı dedi: Başka sistemler vardır bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem çok iyiydi kafamda kurduğum sistemdi. Hevesim kursağımda kaldı vallahi.
Kratosun Veliahtı dedi: Başka sistemler vardır bekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistem çok iyiydi kafamda kurduğum sistemdi. Hevesim kursağımda kaldı vallahi.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #16 Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sistem daha iyi 3060 olandan. İşlemciyi 5600 yapıp RAM'leri Corsair yapın
Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım sistem daha iyi 3060 olandan. İşlemciyi 5600 yapıp RAM'leri Corsair yapın
Technomember0 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 452 8 Temmuz 2022 #17 Lawrence Barnes dedi: Hocam emin misiniz? Ürünü sepete başarılı bir şekilde ekledim ben Genişletmek için tıkla... Eksta bir anakart daha var +700 TL ile alabiliyorsunuz hocam.
Lawrence Barnes dedi: Hocam emin misiniz? Ürünü sepete başarılı bir şekilde ekledim ben Genişletmek için tıkla... Eksta bir anakart daha var +700 TL ile alabiliyorsunuz hocam.
Lawrence Barnes Picopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #18 Technomember0 dedi: Eksta bir anakart daha var +700 TL ile alabiliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır onu seçmeden sistemi olduğu gibi ekleyebildim. Stok kalmamış olsa bu ürünün stoğu yok diyip uyarı vermesi gerekirdi
Technomember0 dedi: Eksta bir anakart daha var +700 TL ile alabiliyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır onu seçmeden sistemi olduğu gibi ekleyebildim. Stok kalmamış olsa bu ürünün stoğu yok diyip uyarı vermesi gerekirdi
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #19 Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir Genişletmek için tıkla... AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... attığım sisteme bakın hocam gayet iyi bu sistemde
Technomember0 dedi: Heveslenmiştim alacağım diye büyük ihtimal alamayacağım üzüldüm şimdi. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir Genişletmek için tıkla... AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Genişletmek için tıkla... attığım sisteme bakın hocam gayet iyi bu sistemde
Lawrence Barnes Picopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #20 Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Attığım sisteme bakın hocam gayet iyi bu sistemde Genişletmek için tıkla... Kanka sen yanlış gördün bence. Stok bitmiş olsaydı ürünü sepete ekletmez, uyarı verirdi. Ürün satın alınabilir halde şu an hiçbir ekleme, değişim yapılmadan
Kratosun Veliahtı dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu sisteme baksanız hocam takviyeyle çok daha iyi hale gelecektir AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE A520M-ADATA 512GB-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com Attığım sisteme bakın hocam gayet iyi bu sistemde Genişletmek için tıkla... Kanka sen yanlış gördün bence. Stok bitmiş olsaydı ürünü sepete ekletmez, uyarı verirdi. Ürün satın alınabilir halde şu an hiçbir ekleme, değişim yapılmadan