DoctorL Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar winra1n ile Jailbreak atınca telefon sıfırlanıyor mu veya iCloud istiyor mu?
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Telefonda ne varsa duruyor checkrain uygulaması ve cydia geliyor bir tek.
DoctorL Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 GGhunters dedi: Telefonda ne varsa duruyor checkrain uygulaması ve cydia geliyor bir tek. Genişletmek için tıkla... icloud kalkıyor diyorlar doğru mu ??
GGhunters dedi: Telefonda ne varsa duruyor checkrain uygulaması ve cydia geliyor bir tek. Genişletmek için tıkla... icloud kalkıyor diyorlar doğru mu ??
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Onun için özel bir yazılım var sanırım.
DoctorL Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #5 GGhunters dedi: Onun için özel bir yazılım var sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu an teelfonun kilidi açık durumda jail sonrası istediğim uygulamayı indirebiliyor muyum iCloud istemeden bunu öğrenmek istiyorum hocam.
GGhunters dedi: Onun için özel bir yazılım var sanırım. Genişletmek için tıkla... Şu an teelfonun kilidi açık durumda jail sonrası istediğim uygulamayı indirebiliyor muyum iCloud istemeden bunu öğrenmek istiyorum hocam.
pArzivAl07 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 53 25 Aralık 2023 #6 Veri kaybı olmuyor diye biliyorum iCloud da aynı kalıyor bypass yapmadığın takdirde.
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #7 DoctorL dedi: Şu an teelfonun kilidi açık durumda jail sonrası istediğim uygulamayı indirebiliyor muyum iCloud istemeden bunu öğrenmek istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Sideload yapmayı biliyorsan indirebilirsin ama.
DoctorL dedi: Şu an teelfonun kilidi açık durumda jail sonrası istediğim uygulamayı indirebiliyor muyum iCloud istemeden bunu öğrenmek istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Sideload yapmayı biliyorsan indirebilirsin ama.
DoctorL Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #8 pArzivAl07 dedi: Veri kaybı olmuyor diye biliyorum iCloud da aynı kalıyor bypass yapmadığın takdirde. Genişletmek için tıkla... icloud bypass sonrası sim okumuyor değil mi ?
pArzivAl07 dedi: Veri kaybı olmuyor diye biliyorum iCloud da aynı kalıyor bypass yapmadığın takdirde. Genişletmek için tıkla... icloud bypass sonrası sim okumuyor değil mi ?
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #9 Denemediğim için bilemiyorum, daha deneyimli birini çağırmak lazım.
pArzivAl07 Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 53 25 Aralık 2023 #10 DoctorL dedi: iCloud bypass sonrası SIM okumuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Okumuyor maalesef iPod gibi düşünün.
DoctorL dedi: iCloud bypass sonrası SIM okumuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Okumuyor maalesef iPod gibi düşünün.