Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #11 kaansfzu dedi: Yapan araplar gördüm ancak telefon yüksek ihtimal kasmaya donmaya hatta sık sık çökmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kaynak? Hiçbir şekilde yükseltemezsin hatta imzası kapatılan eski iOS sürümüne bile dönemezsin.
kaansfzu dedi: Yapan araplar gördüm ancak telefon yüksek ihtimal kasmaya donmaya hatta sık sık çökmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Kaynak? Hiçbir şekilde yükseltemezsin hatta imzası kapatılan eski iOS sürümüne bile dönemezsin.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 23 Kasım 2022 #12 iOS 12'den yukarı çıkamazsınız. Ama shsh2 kaydınız varsa 12 ve altına düşebilirsiniz. Ya da 12'ye çıkabilirsiniz. Ama iOS 13 kuramazsınız. Lynch0 dedi: Kaynak? Hiçbir şekilde yükseltemezsin hatta imzası kapatılan eski iOS sürümüne bile dönemezsin. Genişletmek için tıkla... İmzası kapalı olan iOS sürümlerine shsh2 kaydı aldıysan imzasız bir şekilde kurabilirsin. Mesela IOS 12 olan iPhone 5S cihazıma geçen gün shsh2 kaydı ile iOS 10'na düşürdüm.
iOS 12'den yukarı çıkamazsınız. Ama shsh2 kaydınız varsa 12 ve altına düşebilirsiniz. Ya da 12'ye çıkabilirsiniz. Ama iOS 13 kuramazsınız. Lynch0 dedi: Kaynak? Hiçbir şekilde yükseltemezsin hatta imzası kapatılan eski iOS sürümüne bile dönemezsin. Genişletmek için tıkla... İmzası kapalı olan iOS sürümlerine shsh2 kaydı aldıysan imzasız bir şekilde kurabilirsin. Mesela IOS 12 olan iPhone 5S cihazıma geçen gün shsh2 kaydı ile iOS 10'na düşürdüm.
Shizen Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #13 cydia kurdum da ipade nasıl ios yükselteceğim
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 14 Kasım 2023 #14 Shizen dedi: Cydia kurdum da iPad'e nasıl iOS yükselteceğim? Genişletmek için tıkla... Yükseltemezsin. Bu kadar basit. Cihazın ve sürümün nedir?
Shizen dedi: Cydia kurdum da iPad'e nasıl iOS yükselteceğim? Genişletmek için tıkla... Yükseltemezsin. Bu kadar basit. Cihazın ve sürümün nedir?