metefor Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı?
Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 30 Nisan 2022 #2 metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlayabilir.
metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Yavaşlayabilir.
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Nisan 2022 #3 metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Performansı düşürüp sorun yaşatabilir.
metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Performansı düşürüp sorun yaşatabilir.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.058 Çözümler 51 30 Nisan 2022 #4 metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Hızında herhangi bir değişiklik olmaz.
metefor dedi: Merhaba benim bir iPhone 5S'im var ve bu telefonu değerlendirmek istiyorum. Jailbreak atarsam telefon hızlanır mı yoksa daha çok yavaşlar mı? Genişletmek için tıkla... Hızında herhangi bir değişiklik olmaz.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 30 Nisan 2022 #5 Hayir, bir etki yapmaz.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Nisan 2022 #6 Nasıl kullanıldığına bağlı, bi ton tema yükler ve gereksiz tweaklerle uğraşırsan yavaşlatır ama sadece ihtiyaçlarına göre kullanır, önerileri dikkate alırsan hızlandırır.
Nasıl kullanıldığına bağlı, bi ton tema yükler ve gereksiz tweaklerle uğraşırsan yavaşlatır ama sadece ihtiyaçlarına göre kullanır, önerileri dikkate alırsan hızlandırır.
metefor Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #7 Peki telefonu başka hızlandırma yöntemleri var mı?