Jailbreak sorunu Cydia eklenmeme sorunu

Emre Canl1

Decapat
11.2.6 sürümündeyim, iPhone 6 kullanıyorum. Electrayı impactorla yükledikten sonra telefonda açıyorum, Jailbreak'e basıyorum ama restart atıyor fakat cydia falan eklenmemiş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uçak Modunu açın, Wi-Fi ve Siri’yi kapatın. Bir kaç kez deneyin. Her 4 denemede bir telefonunuzu 10 dakika dinlendirin.

Telefonu yeniden başlatınca veya kapanınca jailbreak gider, uygulamadan tekrar yapmanız gerekir.

1. Bu semi-threaded değil o yüzden gitmez, ve hayatımda gördüğüm en kötü jailbreak electra.
Semi-Tethered Jailbreak bu, yeniden başlatınca gider diyoruz işte. Evet jailbreak yapmak biraz uğraştırıyor, bir kaç kez denemek gerekiyor ama yaptıktan sonrada herhangi bir kasma olmadan kullanabiliyorsun.

Madem semi-threaded neden kapattığımda gitmedi? Ve jailbreak zor değil, pangu gibi takımlar olsa böyle saçma sapan unstable olmazdı electra.

Telefonu yeniden başlatınca Cydia telefonda kalır fakat; Cydia’yı açamazsın. Biz o zaman hiçbir şey bilmiyorsak neden bu konuyu açtın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…