E Emre Canl1 Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 32 16 Temmuz 2018 #1 11.2.6 sürümündeyim, iPhone 6 kullanıyorum. Electrayı impactorla yükledikten sonra telefonda açıyorum, Jailbreak'e basıyorum ama restart atıyor fakat cydia falan eklenmemiş oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2018
11.2.6 sürümündeyim, iPhone 6 kullanıyorum. Electrayı impactorla yükledikten sonra telefonda açıyorum, Jailbreak'e basıyorum ama restart atıyor fakat cydia falan eklenmemiş oluyor.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2018 #2 Uçak Modunu açın, Wi-Fi ve Siri’yi kapatın. Bir kaç kez deneyin. Her 4 denemede bir telefonunuzu 10 dakika dinlendirin. Artı 0 Eksi
Uçak Modunu açın, Wi-Fi ve Siri’yi kapatın. Bir kaç kez deneyin. Her 4 denemede bir telefonunuzu 10 dakika dinlendirin.
KS KS E Emre Canl1 Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 32 25 Temmuz 2018 #3 Berhan Kanbur dedi: Uçak Modunu açın, Wi-Fi ve Siri’yi kapatın. Bir kaç kez deneyin. Her 4 denemede bir telefonunuzu 10 dakika dinlendirin. Genişletmek için tıkla... Oldu ama kendiliğinden yine jailbreak gitti. Vazgeçtim zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Berhan Kanbur dedi: Uçak Modunu açın, Wi-Fi ve Siri’yi kapatın. Bir kaç kez deneyin. Her 4 denemede bir telefonunuzu 10 dakika dinlendirin. Genişletmek için tıkla... Oldu ama kendiliğinden yine jailbreak gitti. Vazgeçtim zaten.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2018 #4 Telefonu yeniden başlatınca veya kapanınca jailbreak gider, uygulamadan tekrar yapmanız gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
KS KS E Emre Canl1 Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 32 25 Temmuz 2018 #5 Berhan Kanbur dedi: Telefonu yeniden başlatınca veya kapanınca jailbreak gider, uygulamadan tekrar yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... 1. Bu semi-threaded değil o yüzden gitmez, ve hayatımda gördüğüm en kötü jailbreak electra. Artı 0 Eksi
Berhan Kanbur dedi: Telefonu yeniden başlatınca veya kapanınca jailbreak gider, uygulamadan tekrar yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... 1. Bu semi-threaded değil o yüzden gitmez, ve hayatımda gördüğüm en kötü jailbreak electra.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #6 Emre Canl1 dedi: 1. Bu semi-threaded değil o yüzden gitmez, ve hayatımda gördüğüm en kötü jailbreak electra. Genişletmek için tıkla... Semi-Tethered Jailbreak bu, yeniden başlatınca gider diyoruz işte. Evet jailbreak yapmak biraz uğraştırıyor, bir kaç kez denemek gerekiyor ama yaptıktan sonrada herhangi bir kasma olmadan kullanabiliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Emre Canl1 dedi: 1. Bu semi-threaded değil o yüzden gitmez, ve hayatımda gördüğüm en kötü jailbreak electra. Genişletmek için tıkla... Semi-Tethered Jailbreak bu, yeniden başlatınca gider diyoruz işte. Evet jailbreak yapmak biraz uğraştırıyor, bir kaç kez denemek gerekiyor ama yaptıktan sonrada herhangi bir kasma olmadan kullanabiliyorsun.
KS KS E Emre Canl1 Decapat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 32 26 Temmuz 2018 #7 Madem semi-threaded neden kapattığımda gitmedi? Ve jailbreak zor değil, pangu gibi takımlar olsa böyle saçma sapan unstable olmazdı electra. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Madem semi-threaded neden kapattığımda gitmedi? Ve jailbreak zor değil, pangu gibi takımlar olsa böyle saçma sapan unstable olmazdı electra.
Berhan Kanbur Kilopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #8 Telefonu yeniden başlatınca Cydia telefonda kalır fakat; Cydia’yı açamazsın. Biz o zaman hiçbir şey bilmiyorsak neden bu konuyu açtın? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Telefonu yeniden başlatınca Cydia telefonda kalır fakat; Cydia’yı açamazsın. Biz o zaman hiçbir şey bilmiyorsak neden bu konuyu açtın?