Jailbreak tehlikeli mi?

@Windows_XP Eğer işlemde güç tuşu kullanılmıyorsa (ki gördüğüm ve bildiğim kadarıyla Phoenix'te güç tuşu gerekmiyor) sıkıntı olmaz, bataryanın da yan sanayi olması işlemi etkilemeyecektir.

Jailbreak sisteme müdahale eden kod blokları ve zincirleri içerdiği için bu kodların nerelere port açıp açmadığını bilemeyiz. Güvenlik konusunda asla içiniz rahat edemez. Arka planda mining veya backdoor olup olmadığından haberiniz olmaz. Özellikle bankacılık işlemleri yapıyorsanız asla tavsiye etmiyorum.

Telefonum olmadan önce babamın 5S telefonuna yaptım 2 saat sonra silmekle uğraştım ve sildim kesinlikle tavsiye etmem git biriktir paranı ne alacaksan oyle al şimdi iPhone 7 aldım kurmak aklımdan bile geçmedi.

Telefonum olmadan önce babamın 5S telefonuna yaptım 2 saat sonra silmekle uğraştım ve sildim kesinlikle tavsiye etmem git biriktir paranı ne alacaksan oyle al şimdi iPhone 7 aldım kurmak aklımdan bile geçmedi.
Jailbreak ne oluyor?

Güvenilir repo'ları kullandığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın emin ol. Bir de yükledikten sonra root parolasını değiştirmelisin.
Root parolası ne?

Açıkçası Instagram'dan engel yedim hesap açamıyorum sonra AeroInsta diye kopya programı varmış arkadaşım oradan aç dedi aynı program ama crackli gibi düşünün malum indirme IPhone'da yapılmadığı için araştırdım Jailbreak ile yapabilirsin dediler ama bu program çok eskiden kullanılıyormuş iPhone 4 ve 5S zamanlarında flan üst sürümlerde açılmıyormuş bir de program sıkıntılı tüm güvenlik önlemlerini kapatıyor IPhone'nin o yüzden sürekli root şifresi değiştirme gerekli onun içinde ayrı bir program kurmanız lazım o yüzden vazgeçtim malum telefon bu özeli var insanın bu crackli dosyaların içine her türlü sahte yazılımı keylogger flan yüklüyorlar şifrelerinizi çalarlar o yüzden riske girmenizi tavsiye etmiyorum araştırdım bayağı kimse önermiyor onun için başka çözüm yolları deneyin ))

"Sonra telefonum kilitlendi tuşlarını açamadım ardından da kendi kendine kapandı." konulu internet bankacılığı dolandırılma/hacklenme olayları okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…