Jailbreak ve Root'lu iPhone 11 Pro'da bankacılık uygulamaları hata veriyor

bitkinbirisi

Hectopat
Selam herkese. iPhone 11 Pro kullanıcısıyım. Telefonu 2.el aldım aldığım zamanda fabrika ayarlarına döndürmüştüm yaklaşık 3 yıldır bende zaten, telefon bugüne kadar hiçbir problem olmamasına rağmen son 1 aydır; İşCep, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Enpara'nın uygulamalarına giremiyorum. Hemen hemen bütün uygulamalar aynı hatayı veriyor “telefonunuzun işletim sistemi üzerinde değişiklik yapıldığı (root&jailbreak) tespiti edilmiştir” diyor ve uygulamadan atıyor. Fakat ben böyle bir işlem yapmadım. Ayrıca telefonda Magisk ve SuperSU da yüklü değil ve hiç yüklemedim. Ama bu iki programa benzer başka program var mı yanlışlıkla yükledim mi bilemiyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden bu problemi nasıl çözebilirim? 3 yıldır bende olduğu için haliyle binlerce fotoğraf, video, konuşma, şifre vs. hepsi yüklü bunları kaldırıp tekrar sil baştan yedekle yükle vs. uğraşması gözümü korkutuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_1183.jpeg
    IMG_1183.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1153.png
    IMG_1153.png
    84,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1157.png
    IMG_1157.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1156.png
    IMG_1156.png
    136,6 KB · Görüntüleme: 70
Yine bir moderatör konuyu mahvetmiş. Bu nasıl bir başlık düzenleme. Bilen kişi de açıp bakmaz ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı