T thedarkknayt Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 43 21 Ağustos 2019 #1 Telefona jailbreak yaptım, bir videoda tema gördüm bu temayı nasıl bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2019
Telefona jailbreak yaptım, bir videoda tema gördüm bu temayı nasıl bulabilirim? Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rickandmorty Centipat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 120 Yer Kernel 22 Ağustos 2019 #2 Bu sadece tema değil bu toplu tweaklar tweak yüklemeyi biliyorsundur cydia'dan kullandığı tweakları bulmalısın... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle açıklama kısmındada tweak adları var dikkat et bazen çöküyor tweaklar.
Bu sadece tema değil bu toplu tweaklar tweak yüklemeyi biliyorsundur cydia'dan kullandığı tweakları bulmalısın... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle açıklama kısmındada tweak adları var dikkat et bazen çöküyor tweaklar.