Jailbreaklı IPad'e nasıl YouTube yüklenir?

9.3.6 hocam iOS sürümü. Evet hocam sürüm hatası alıyorum. Bu arada iPad haberiniz olsun :D.
Güncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.

Güncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.

Hocam ilk dediğinizi denedim açılmıyor. İkincisini deneyeceğim.

Hocam hangi seçenekleri yükleyeceğim hiç anlamadım YouTube yazınca.

Hocam yardım edebilirmisiniz 😳?

Son düzenleme:
YouTube'da aratma yapsanız bulacaksınız zaten dediklerimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aratıyorumda yıllar geçmiş oluyor geçerliliği hala devam ediyorlar mı belirsiz.

YouTube'da aratma yapsanız bulacaksınız zaten dediklerimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı