Paul Walkers
Hectopat
Hayırlı geceler. Daha demin Cydia yükledim fakat YouTube indiremiyorum, nasıl yapabilirim?
iOS sürümü nedir? App Store'dan yüklemeyi denediğinizde sürüm hatası mı alıyorsunuz?
Güncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.9.3.6 hocam iOS sürümü. Evet hocam sürüm hatası alıyorum. Bu arada iPad haberiniz olsun.
Güncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.
Güncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.
Hocam yardım edebilirmisinizGüncel bir Apple cihazdan Apple kimliğiniz ile giriş yaparak indirmeyi başlatıp durdurmanız gerekiyor. Daha sonrasında iPad'inizden eski sürümünü yükleyebilirsiniz. Bunun dışında Cydia'dan farklı mağaza uygulamaları deneyebilirsiniz.
YouTube'da aratma yapsanız bulacaksınız zaten dediklerimi.
YouTube'da aratma yapsanız bulacaksınız zaten dediklerimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.