Jak ayırıcı önerisi

VVentos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS TUF H3 Gaming kulaklık ve mikrofonunu kullanıyorum. Anakartim ASUS Prime B350M-K. Güncel kullandığım jak ayırıcının performansını beğenmedim için değiştirmek istiyorum. Dip ses sorunu, yankı sorunu ve duyduğumu aynen mikrofona iletme sorunu var. Format dahil her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Bildiğiniz kaliyeli jak ayırıcı önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ASUS TUF H3 Gaming kulaklık ve mikrofonunu kullanıyorum. Anakartim ASUS Prime B350M-K. Güncel kullandığım jak ayırıcının performansını beğenmedim için değiştirmek istiyorum. Dip ses sorunu, yankı sorunu ve duyduğumu aynen mikrofona iletme sorunu var. Format dahil her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım. Bildiğiniz kaliyeli jak ayırıcı önerebilir misiniz?
Hocam jak ayırıcı yerine ses kartlı usb çeviricilere bakabilirsin, kalite ve dip ses sorununu çözmede daha faydalılar

Ben bunu düşünmüştüm hocam. Nasıldır?

Hocam jak ayırıcı yerine ses kartlı usb çeviricilere bakabilirsin, kalite ve dip ses sorununu çözmede daha faydalılar
hocam link atabilir misiniz ? Bakayım bi

Merhaba iyi forumlar. İki farklı ayırıcı buldum UGREEN marka, ikisini de atıyorum kulaklığım ASUS TUF H3 anakartım ASUS PRIME B350MK bu iki atacağım uygun mudur ve iyi midir acaba ?

1) https://www.itopya.com//ugreen-mikrofon-ve-kulaklik-ayirici-35mm-siyah-y-kablo_u21096
2) Amazon.com.tr

Üstteki çok daha ucuz fakat kalitesiz gibi. Ne dersiniz ?

Ses Kartı olarak bunu buldum

daha mı iyi performans sağlar bana ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı