Aerondight08 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Yeni bir kulaklık aldım fakat ürünü çoklayıcı ile bilgisayara taktığımda herhangi bir ses alamıyorum. Çoklayıcıyı çıkardığımda ise herhangi bir sorun yok fakat mikrofonu kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni bir kulaklık aldım fakat ürünü çoklayıcı ile bilgisayara taktığımda herhangi bir ses alamıyorum. Çoklayıcıyı çıkardığımda ise herhangi bir sorun yok fakat mikrofonu kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
la Fraise Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 628 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel 13600K XFX 6900 XT Asus Z790 Prime Corsair 32GB DDR4 Ram Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2023 #2 Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla deneyin ya da başka bir çoklayıcı kullanın.
Aerondight08 Femtopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 la Fraise dedi: Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla deneyin ya da başka bir çoklayıcı kullanın. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla denediğimde yine ses alamıyorum. Yeni bir çoklayıcı sorunu çözer mi?
la Fraise dedi: Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla deneyin ya da başka bir çoklayıcı kullanın. Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla denediğimde yine ses alamıyorum. Yeni bir çoklayıcı sorunu çözer mi?
la Fraise Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 628 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel 13600K XFX 6900 XT Asus Z790 Prime Corsair 32GB DDR4 Ram Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2023 #4 Aerondight08 dedi: Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla denediğimde yine ses alamıyorum. Yeni bir çoklayıcı sorunu çözer mi? Genişletmek için tıkla... Deneyerek alın.
Aerondight08 dedi: Çoklayıcıyı başka bir kulaklıkla denediğimde yine ses alamıyorum. Yeni bir çoklayıcı sorunu çözer mi? Genişletmek için tıkla... Deneyerek alın.