Jak Girişi İçin Sürücü Yok

Tipitip

Hectopat
Daha fazla  
Adsız.png
Adsız.png

Arkadaşlar gördüğünüz gibi jak girişi için herhangi bir sürücü yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Anlaşıldı format sonrası, Windows 10 kullanıyorsun normal şartlarda tanıması gerekir, özeliklerden bu giriş için sınama yaptın mı? Daha önce codec yüklü olabilir, K-lite codec gibi.

Resimde görüldüğü gibi bende de aynı görüntü var ama sıkıntı olmuyor. Görüntü ve ses var. Hdmi bağlantım.
Adsız.png

"Sınama çalınamadı" hatası alıyorum.
USB ses kartı alırsam düzelir mi?
Peki ses sorunu yaşıyormusun hata işareti var mı "!" Usb ses kartı alman için onboard ses kartının olmaması gerekir.
Sürücü güncellemesi yapman gerekli eski sürümlerde bu sıkıntı olabilir. Aygıt yöneticisi üzerinden yapabilirsin. USB ses kartı almak belki sorunu çözer ama. Bütçen var sa sana kalmış.

Dediğin her şeyi yaptım, ses kartı fazla pahalı bir şey değil. Şansımı denemek istiyorum.
Bu arada hatırlatayım format sonrası bilgisayarların kendine gelmesi biraz zaman alır bakmışsın yarın bütün jak'lar görülebilir, çünkü arka planda çalışmaya devam eder. Bu durumu yaşayan biri olarak belirtmek istedim. Kolay gelsin inşallah yardımcı olmuşumdur. Tanıdığın biri varsa Teamwevier programı ile uzaktan bağlantı yolu ile sana daha iyi yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı