S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Şubat 2020 #1 Jak girişi temassızlık yapıyor ve hoparlörün teki iptal oluyor, bu hem sesi azaltıyor hem de şarkılarda baterinin+solistin sesi dışında doğru dürüst bir şey duyamıyorum. Fakat çözüm için havyayı bulamadım, ne yapabilirim?
Jak girişi temassızlık yapıyor ve hoparlörün teki iptal oluyor, bu hem sesi azaltıyor hem de şarkılarda baterinin+solistin sesi dışında doğru dürüst bir şey duyamıyorum. Fakat çözüm için havyayı bulamadım, ne yapabilirim?
Çözüm M.CLK 13 Şubat 2020 SaviorAngel™ dedi: Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı kabloda oluyor başka kabloda sıkıntı çıkmıyorsa.
SaviorAngel™ dedi: Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı kabloda oluyor başka kabloda sıkıntı çıkmıyorsa.
A anonim. Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 6 13 Şubat 2020 #2 usb girişin çalışıyorsa usb to jak alıp dönüştürücüyle kullanabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Şubat 2020 #3 @anonim. Gitar amfisi olmasa sıkıntı yok ama amfide dönüştürücü çalışmayacak Artı 0 Eksi
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 13 Şubat 2020 #4 Resim atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Şubat 2020 #5 M.CLK dedi: Resim atar mısın? Genişletmek için tıkla... Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi? Artı 0 Eksi
M.CLK dedi: Resim atar mısın? Genişletmek için tıkla... Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi?
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 13 Şubat 2020 #6 SaviorAngel™ dedi: Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı kabloda oluyor başka kabloda sıkıntı çıkmıyorsa. Artı 0 Eksi Çözüm
SaviorAngel™ dedi: Aradaki AUX kablosunun mu yoksa amfinin mi? Birde şunu farkettim, başka bir kablo taktığımda sıkıntı yok, bu sıkıntı kabloda mı demek oluyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı kabloda oluyor başka kabloda sıkıntı çıkmıyorsa.