Peki bağlantı yerlerini herhangi bir şekilde karıştırırsam (yanlış yere lehimlersem) bir sıkıntı yaratır mı?Emin değilim ama deneme fırsatın varsa dene. Hem böyle şeylerde elin alışık olur. Çalışırsa ne mutlu sana.
Evet, çalışacağı var ise bile çalışmaz ancak çift bakır kablo nasıl dörtlüye bağlanır bilmiyorum.Peki bağlantı yerlerini herhangi bir şekilde karıştırırsam (yanlış yere lehimlersem) bir sıkıntı yaratır mı?
@Yeni Teknik Sembol @SideWinder hocam bağlıntı hakkında sizler bir bilgi sahibimisiniz?Evet, çalışacağı var ise bile çalışmaz ancak çift bakır kablo nasıl dörtlüye bağlanır bilmiyorum.
Geçen gün denedim tüm bağlantı şekillerini fakat cızırtı geliyor onun dışında herhangi bir video sesi felan yok.
Merhaba. Siz doğrudan USB içine lehimleyip bağlarsanız büyük ihtimalle çalışamaz hocam, ama yukarıdaki ürün 3.5 mm. stereo jaklı kulaklıklar için istenen çevirici işlevini sağlıyor. Kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.