D Defox Femtopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar, yeni bir kulaklık almak istiyorum. Aparat kullanmak istemiyorum. Jack girişimin 4 pin desteklediğini nasıl anlarım? Bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum. Son düzenleme: 6 Nisan 2022
Arkadaşlar, yeni bir kulaklık almak istiyorum. Aparat kullanmak istemiyorum. Jack girişimin 4 pin desteklediğini nasıl anlarım? Bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2022 #2 Bilgisayar mı dizüstü mü biraz detaylandırabilirsen yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS D Defox Femtopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #3 laislabonita dedi: Bilgisayar mı dizüstü mü biraz detaylandırabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Artı 0 Eksi
laislabonita dedi: Bilgisayar mı dizüstü mü biraz detaylandırabilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü