R roizzmonst Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma hoparlör takmıştım. Çıkartırken ucu içinde kaldı. Nasıl çıkarabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2023
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.304 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 14 Kasım 2023 #2 Cımbız yok mu, cımbız?
syxgnegs Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 Bende yaşamıştım ve cımbız büyük gelmişti benim girişte. Gittim bilgisayarcıya çıkardı çok meşakatli bişey değildir çıkarmayı başarırsan cımbızla çıkarıver yoksa götür.
Bende yaşamıştım ve cımbız büyük gelmişti benim girişte. Gittim bilgisayarcıya çıkardı çok meşakatli bişey değildir çıkarmayı başarırsan cımbızla çıkarıver yoksa götür.
R roizzmonst Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 syxgnegs dedi: Bende yaşamıştım ve cımbız büyük gelmişti benim girişte. Gittim bilgisayarcıya çıkardı çok meşakatli bir şey değildir çıkarmayı başarırsan cımbızla çıkarıver yoksa götür. Genişletmek için tıkla... Biraz da baba korkusu var öyle bir şey olsa beni dinlemeden çok kızar ama cımbızla deneyeceğim ama büyük gelecek büyük ihtimalle
syxgnegs dedi: Bende yaşamıştım ve cımbız büyük gelmişti benim girişte. Gittim bilgisayarcıya çıkardı çok meşakatli bir şey değildir çıkarmayı başarırsan cımbızla çıkarıver yoksa götür. Genişletmek için tıkla... Biraz da baba korkusu var öyle bir şey olsa beni dinlemeden çok kızar ama cımbızla deneyeceğim ama büyük gelecek büyük ihtimalle
syxgnegs Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 roizzmonst dedi: Biraz da baba korkusu var öyle bir şey olsa beni dinlemeden çok kızar ama cımbızla deneyeceğim ama büyük gelecek büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Yüksek fiyat istemezler harçlığından ödenebilecek bir fiyat istemişlerdi benden. Bilgisayarını taşıyabilecek kadar güçlü olman yeterli.
roizzmonst dedi: Biraz da baba korkusu var öyle bir şey olsa beni dinlemeden çok kızar ama cımbızla deneyeceğim ama büyük gelecek büyük ihtimalle Genişletmek için tıkla... Yüksek fiyat istemezler harçlığından ödenebilecek bir fiyat istemişlerdi benden. Bilgisayarını taşıyabilecek kadar güçlü olman yeterli.