Jakı gitmeyen kulaklık önerisi

565623

Hectopat
Kulaklık almayı düşünüyorum çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok.
Jak gitsin istemiyorum yani üzerinden arabayla geçsem jak yine bozulmasın.
Usandım kulaklığa para vermekten. Kablosuz da olabilir açıkçası ama o kadar çok bütçem yok ne önerirsiniz?

fiyat performans/uzun ömürlü,
belirttiğim kriterlere uygun.

Son düzenleme:
Ben jbl quantum 100 kullanıyorum 1, 1.5 yıl oldu memnumun sağlamlığından. Bassı kötü biraz sadece. 1000 TL ye almıştım.şuan 1800-2000 TL aradında.

Hocam Jack kısmını bozabilmek güzel marifet ama siz sanırım Jack kısmındaki kablonun dibinde sorun yaşıyorsunuz sürekli. T şeklinde olan modeller genelde daha dayanıklı oluyor. Siz tam olarak hangi cihazlarda ve ne maksatlı kullanıyorsunuz kulaklığı? Bütçeniz tam olarak nedir?

Hocam Jack kısmını bozabilmek güzel marifet ama siz sanırım Jack kısmındaki kablonun dibinde sorun yaşıyorsunuz sürekli. T şeklinde olan modeller genelde daha dayanıklı oluyor. Siz tam olarak hangi cihazlarda ve ne maksatlı kullanıyorsunuz kulaklığı? Bütçeniz tam olarak nedir?
Haklısın hocam 😄 Jakı kırmıyoruz da jakın dibindeki kablo kısmı sürekli fire veriyor. Özellikle kulak içi kulaklıklarda metal uç değil, o kısa kablo kısmı ezilip temassızlık yapıyor.
Kullanım: PC + telefon
Amaç: video, oyun, sohbet/müzik
Bütçe: 500–1000 TL bandı
Bu aralıkta dayanıklı bir kulaklık önerir misin?

Hocam o zaman bu kulaklığı öneririm. Biraz oyun için geliştirilmiş açıkçası ama yine müzik dinletir. Mid ses ağırlıklı bir kulaklık ama üzerindeki mikrofon gerçekten harika. Klasik mikrofonlara nazaran aynı oyuncu mikrofonları gibi Kondansatör ve çift mikrofonlu. Kablosu ucu da 90 derece bir model. Ayrıca kablo da bozulursa değiştirilebiliyor. İlla KZ olması da önemli değil, uyumlu birçok marka kablo var. Bence bir değerlendirin çünkü fiyatı çok güzel.

Hocam o zaman bu kulaklığı öneririm. Biraz oyun için geliştirilmiş açıkçası ama yine müzik dinletir. Mid ses ağırlıklı bir kulaklık ama üzerindeki mikrofon gerçekten harika. Klasik mikrofonlara nazaran aynı oyuncu mikrofonları gibi Kondansatör ve çift mikrofonlu. Kablosu ucu da 90 derece bir model. Ayrıca kablo da bozulursa değiştirilebiliyor. İlla KZ olması da önemli değil, uyumlu birçok marka kablo var. Bence bir değerlendirin çünkü fiyatı çok güzel.
Değerlendireceğim hocam teşekkür ederim. Peki biraz daha az fiyata benim sorunumu çözen alternatifler var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı