Jaklı vs USB'li kulaklık

• Konuyu başlatan fsg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 403
Bütçe
170-250

fsg

Decapat
Merhabalar,
Konuyu oyuncu kulaklığı yapsamda; oyuncu kulaklığı alıp almamakta kararsız kaldım.
Sizden fikir ve önelerinizi bekliyorum.
1- genelde World of Tanks - Bannerlord - rocket legaue tarzda oyunlar oynuyorum. Çok arada FPS oyunları oynuyorum.
2-arkadaşlarla DC'de muhabbet etmek için 10 liralık kullaklık kullanıyorum genelde Wi-Fi kaynaklı sıkıntılarla ses gitmiyor ya da alamıyorum. Tos veya MC tarzında oyunlar oynuyoruz.
3- tek başıma oyun oynarken çoğu zaman arkada müzik dinlerim.
4- telden de müzik dinlerim.
5- Zoom'dan da elbette dersler oluyor falan falan.
Beni az buçuk tanıdınız.

Şimdi tavsiye istediğim nokta:
Jak girişli bir kulaklık mı alayım? (JBL T500 gibi -dönüştürücü kullanarak -mikrofon kısmı güzel mi ses gider mi? )
USB'li bir kulaklık mı alayım ( James Donkey 710 veya Rampage falan )?
Dönüştürücüler gıcırtı yapıyor mu?

PC - masaüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jak girişli alırsanız anakartın kendi ses kartını kullanırsınız. Anakartınız iyi değilse jak girişli almayın. USB girişli olanlar ise dahili olarak kulaklıkla beraber ses kartlı gelen modeller. Anakartınız iyi veya kötü olsun fark etmez aynı deneyimi sunar USB girişli kulaklıklar. Telefonunuzun girişi Type-C ise Type-C to USB-a dönüştürücülerini satın alarak USB kulaklığı telefonda kullanabilirsiniz.
@Samotne Ciasteczka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı