Jalopy oynanır mı?

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
İyi akşamlar. İsmini daha önce duymadığım bir oyun, oyunda %90 indirim olduğu için ve 50 cent gibi gayet uygun bir fiyat olduğu için bu normal diye düşünüyorum. Sorum şu: Bu oyun oynanır mı? Dikkat bu oyun alınır mı? Demiyorum. Zaten 50 centlik bir oyun alınır mı diye konu açmak mantıksız olur. Sadece oyunu aldığım zaman boş boş kütüphanem de kalmasını istemiyorum. Oynanmaya değer bir oyun mu, sıkıcı mı? Konusu ve kategorisi ne onu bile bilmiyorum.

Konuya cevap gelene kadar biraz oynanış videosu izledim ve oyunun bayağı eski, düz mantık ama eğlenceli olabileceğine karar verdim. En azından bir 30 dk oynarım baktım sıkıyor devam etmem.
Cevabın için teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya cevap gelene kadar biraz oynanış videosu izledim ve oyunun bayağı eski, düz mantık ama eğlenceli olabileceğine karar verdim. En azından bir 30 dk oynarım baktım sıkıyor devam etmem.
Cevabın için teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende hocam cevap gelene kadar oynanış videosu izle yazacaktım, vazgeçtim.

En doğrusu böyle izlemek, iyi oyunlar.

İyi akşamlar. İsmini daha önce duymadığım bir oyun, oyunda %90 indirim olduğu için ve 50 cent gibi gayet uygun bir fiyat olduğu için bu normal diye düşünüyorum. Sorum şu: Bu oyun oynanır mı? Dikkat bu oyun alınır mı? Demiyorum. Zaten 50 centlik bir oyun alınır mı diye konu açmak mantıksız olur. Sadece oyunu aldığım zaman boş boş kütüphanem de kalmasını istemiyorum. Oynanmaya değer bir oyun mu, sıkıcı mı? Konusu ve kategorisi ne onu bile bilmiyorum.

Ben GOG üzerinden alıp oynamıştım hocam, eğer ilginizi çekiyorsa ve simulasyon seviyorsanız alabilirsiniz bence. Ama çok uzun oyun süresi değildi herhalde 6-7 saat falan sürüyordu, zorlarsanız belki 15 saat falan anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı