James Donkey 007 alınır mı?

James Donkey ürünlerine o kadar para vermezdim.

Hocam bu fare de elimde kaybolur benim.
Sizce bu fare olur mu? Büyük diyorlar ama bilemedim.

Son düzenleme:
Açıkçası 300s almayı düşünüyorum artık. Ama o farenin tasarımını hiç sevmiyorum fakat Sezar ın hakkını Sezar A vercen fare büyük duruyor cidden. Ama sanırım sizdiniz 402 Hyperion Fury eski dediniz ama 300s de eski bir fare değil mi?

300S de eski fakat en azından 402'den yeni. Ayrıca sensörü de daha iyi.
Birisi 6 yıllık diğeri en fazla 2.

Anlamıyorum biraderi millet laftan mı anlamıyor yoksa anlamamış gibi mi yapıyor. Adam elime göre diyor hala JD marka bir mouseye o kadar para vermezdim diyor. Kaç kere JD kullandın? Kullanabildiğin en kaliteli marka Rampage hala gelmiş JD hakkında tatava yapıyorsun burada. JD markasının kötü olma sebebi ise forumda hayatında JD kullanmamış tek vasfı insanlara RX580 yerine 1650S al diyebilmek olan kişilerin JD markasını kötüleyen yorumlarını görmüş olması. Şaka gibisiniz. İsmi eşek olan birine güvenme diyenin ironi yaptığını varsayarak ciddiye bile almadım umarım öyledir. Mouse gayet iyi bence. Kalitesi fena değil. Aynı fiyata bulabileceğin 130 tane farklı kaliteli SS Corsair mouse olmadığı için alınabilir bence.

Valla bilmiyorum artık hocam. Ama sanırım 007 almam artık. Çünkü markaya olumlu yaklaşan 2 vardı biri siz diğeri de başka biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…