Arkadaşlar merhaba, bugün internet üzerinden 007 adlı fare aldım, bilgisayara taktım sıkıntısız çalıştı fakat driverını kuruyorum ve ayar yapamıyorum. Resimde görüldüğü gibi böyle kalıyor. Sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Update yapman gerekiyor. Yukarıda ki DriverLib yada FWLib (Net hatırlamıyorum) seçeneğinden ürünle alakalı yayımlanmış son güncellemeyi indirin zaten yörüngeler içinde mevcut. Devam ederse farklı yollar izlersiniz.
DriverLib tıkladım fakat hiç birşey olmadı ? Reset config yapıyorum olmuyor. Normalde mouse takıldığında buy butonuda kalkar,fakat burda kalkmadı ve tıklanınca hiç bir etki etmiyor. Arkadaşlar yardım lazım lütfen !
Bir ara update yapınca oldu fakat şuan cihaz içerisinde satın al ve ayar reset tuşları var ve ayar resette iş görmüyor. şuan dandik fareler gibi ışıkları yanıp sönüyor.
Bir ara update yapınca oldu fakat şuan cihaz içerisinde satın al ve ayar reset tuşları var ve ayar resette iş görmüyor. şuan dandik fareler gibi ışıkları yanıp sönüyor.
3 tane farklı sürücü denedim herpsi aynı, sonunda servisi ile görüştüm, yeni prpgram yada sürücü için üreticiyi bekliyorlarmış, bende bekliyorum şuan, ince ayar için windowsun fare ayarlarını kullanmaya çalışıyorum artık olduğu kadar.