James Donkey 007 optiği yerinden çıkıyor

Daha fazla  
İlk öncellikle herkese hayırlı ramazanlar. Benim problemim mouse ile. Mouse gayet temiz kullandım. Aynı zamanda yeni sayılır. 7 6 ay önce aldım. Herhangi bir problemi olmamıştı ancak ben bu mouse son zamanlarda masam olmadığı için yatağın üzerinde bir kitabı mouse pad olarak kullanıyordum.

İlklerde problem yoktu. Kitabı falan değiştirdim. Daha düz etiketsiz bir kitap buldum mousepadim olmadığı için fakat son zamanlarda arkadaşımla Fortnite oynarken kitabın köşesine takılan bir şey olduğunu fark ettim. Ama önemsemedim. Sonra oyunda mouse dönememeye başlamıştı. Benn de kontrolcümü alıp devam ettim. Sonrasına geri geldiğimde mouse altına bakayım derken mouse okuyucunun yerinden çıktığını gördüm ve aslında yapıştırılan bir şey olduğunu anladım. Çünkü oraya monte edilmemiş, yapıştırılmıştı. Geri yerine getirdiğimde ters takmışım. Geri çıktı. Şimdi bu gece saatlerinde yerini düzeltim ve şu anlık çıkmıyor ama yapışkanı çok hafiflemiş. Çok şaşırdım. Bu kadar büyük bir mouse yapıp böyle bir hata yapılması çok saçma geldi. Peki sizce bu neden kaynaklı bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…