James Donkey 007 Sol Tık Çalışmama Sorunu

jagdpanzer

Hectopat
Daha fazla  
Farenin sol tıkı çalışmıyor ve yazılımda ayar yapmaya çalıştığımda yazılım kapanıyor, yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde mouse sol ve sağ yönlerine zor gidiyor takılmalar yaşıyor programından kalibrasyon yapmaya çalışırken programı çalışmayı durdurdu hatası alıyorum senin sorununda yazılımsal diye düşünüyorum başka bir bilgisayarda denesene aynısı olucakmı

benimde mouse sol ve sağ yönlerine zor gidiyor takılmalar yaşıyor programından kalibrasyon yapmaya çalışırken programı çalışmayı durdurdu hatası alıyorum senin sorununda yazılımsal diye düşünüyorum başka bir bilgisayarda denesene aynısı olucakmı
İnşallah yazılımsal bir problemdir. Yarın deneyip sonuçları söylerim teşekkürler.

Başka bir bilgisayarda hiç bir şeyi çalışmadı.

Ürün bozuk ozaman benimde ürün bozuk çıktı razerın yenisini göndermesini bekliyorum adres vesaire şeyler istediler bekliyorum

Farenin sol tıkı çalışmıyor ve yazılımda ayar yapmaya çalıştığımda yazılım kapanıyor, yardım ederseniz sevinirim.

Çok özür dilerim konuyla alakasız olduğu için ama mouse un ismini de çok duydum ama bütçe olmadığından dolayı alamadım mouse nasıl acaba oyunlarda falan birde nerden aldınız acaba gerçekten çok özür diliyorum konuyla alakasız olduğu için...

Çok özür dilerim konuyla alakasız olduğu için ama mouse un ismini de çok duydum ama bütçe olmadığından dolayı alamadım mouse nasıl acaba oyunlarda falan birde nerden aldınız acaba gerçekten çok özür diliyorum konuyla alakasız olduğu için...
Aliexpress'den 48 dolara aldım. Sol tık çalışmadığı için oyunlarda deniyemedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı