ErmalMetin
Hectopat
Daha fazla
Parayı basıp övdürtüyorlar ürünü, leş olsa bile. CH321'e bakabilirsiniz:
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçem 400-450 civarı. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum. 7.1 de olabilir.
Ben mi 449 TL olarak görüyorum?Ben o fiyata daha iyisini al derim. Gamepower, James Donkey, Game booster gibi markalardan uzak dur.
Bütçe 650 TL galiba. Çünkü orada dediği kulaklık 650TL.
HyperX Cloud Stinger Yeşil Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Stinger Yeşil Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSX-BK/WW ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair HS50 Pro Stereo Yeşil Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS50 Pro Stereo Yeşil Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011216-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben yeşil sevdiğim için yeşil önerdim. Sen başka rengini alabilirsin.
Önerdiğiniz kulaklık 650TL.
James Donkey 008 450 TL indirimdeydi. Tam da 450 TL bütçem vardı o yüzden söyledim. İndirimde olduğu için alıcaktım zaten. Normalde bütçem 400-450 civarı.Ben o fiyata daha iyisini al derim. Gamepower, James Donkey, Game booster gibi markalardan uzak dur.
Bütçe 650 TL galiba. Çünkü orada dediği kulaklık 650TL.
HyperX Cloud Stinger Yeşil Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Stinger Yeşil Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSX-BK/WW ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair HS50 Pro Stereo Yeşil Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS50 Pro Stereo Yeşil Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011216-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
Ben yeşil sevdiğim için yeşil önerdim. Sen başka rengini alabilirsin.
Önerdiğiniz kulaklık 650TL.
Bütçem 400-450 civarı. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum. 7.1 de olabilir.
James Donkey 008 450 TL indirimdeydi. Tam da 450 TL bütçem vardı o yüzden söyledim. İndirimde olduğu için alıcaktım zaten. Normalde bütçem 400-450 civarı.
Attığın kulaklığın incelemesine hemen bakıyorum. İlgilendiğin için çok teşekkür ederimHyperX Cloud Stinger Core PS4 Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Stinger Core PS4 Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC-BK ITOPYA'da.www.itopya.com
Bir de 7.1 çevresel ses özellikli bi kulaklık önerebilir misin? Oyun oynarken daha çok işime yarıyor. Şimdiden teşekkürler.HyperX Cloud Stinger Core PS4 Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Stinger Core PS4 Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC-BK ITOPYA'da.www.itopya.com
7.1 bu bütçede sanaldır ve göz boyamadır. Windows Sonic açarsan aynı etkiyi yapacaktır.Bir de 7.1 çevresel ses özellikli bir kulaklık önerebilir misin? Oyun oynarken daha çok işime yarıyor. Şimdiden teşekkürler.
Tamamdır teşekkür ederim sana da tekrardan. Sende Hyperx cloud stinger core'u önerir misin?7.1 bu bütçede sanaldır ve göz boyamadır. Windows Sonic açarsan aynı etkiyi yapacaktır.
O kulaklık ses kalitesi olarak fiyatını hak etmiyor ve cızırtı sorunu varmış. Strike 3 düşünebilirsin yerine.Tamamdır teşekkür ederim sana da tekrardan. Sen de HyperX Cloud Stinger Core'u önerir misin?