2 27_Doğukan Decapat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 14 3 Aralık 2018 #1 James Donkey 125M = James Donkey 125M SiyahGaming Mouse - incehesap.com James Donkey 610 = James Donkey 610 Mekanik Pro Gaming Klavye - incehesap.com Bu ikili güzel mi, aydınlatmaları program üzerinden kapatılıyor mu? Teşekkür ederim Öneride bulunmak isterseniz aynı marka olmak şartı ile bütçe 500 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2018
James Donkey 125M = James Donkey 125M SiyahGaming Mouse - incehesap.com James Donkey 610 = James Donkey 610 Mekanik Pro Gaming Klavye - incehesap.com Bu ikili güzel mi, aydınlatmaları program üzerinden kapatılıyor mu? Teşekkür ederim Öneride bulunmak isterseniz aynı marka olmak şartı ile bütçe 500 TL.
Çözüm Piscosour 4 Aralık 2018 James Donkey markasını önermiyorum. Kalitesiz bir markadır kendisi. Neden aynı marka şartı var? Farklı markalar ile daha iyi seçim yapmış olursun. Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Örneğin bu ikili çok iyi bir seçimdir.
James Donkey markasını önermiyorum. Kalitesiz bir markadır kendisi. Neden aynı marka şartı var? Farklı markalar ile daha iyi seçim yapmış olursun. Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Örneğin bu ikili çok iyi bir seçimdir.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 4 Aralık 2018 #2 Aynı markada önermeyeceğim için öneremiyorum. Ama bu iki ürünü almanızı da tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Piscosour Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #3 James Donkey markasını önermiyorum. Kalitesiz bir markadır kendisi. Neden aynı marka şartı var? Farklı markalar ile daha iyi seçim yapmış olursun. Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Örneğin bu ikili çok iyi bir seçimdir. Artı 0 Eksi Çözüm
James Donkey markasını önermiyorum. Kalitesiz bir markadır kendisi. Neden aynı marka şartı var? Farklı markalar ile daha iyi seçim yapmış olursun. Steelseries Apex M400 Aydınlatmalı Mekanik Klavye (UK) | Steelseries | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex M400 Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) | HyperX | Kablolu Gamer Mouse Pixart 3310 Optik Sensör, 95Gr Ağırlığındaki HyperX Pulsefire Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Örneğin bu ikili çok iyi bir seçimdir.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 4 Aralık 2018 #4 Eşşekten uzak durun Artı 0 Eksi