James Donkey 144 Hz monitör nasıldır?

HamzaBzkrt10

Decapat
PS4 için almayı düşünüyorum.

Şimdi şu monitöre bir bakmanızı istiyorum: James Donkey JD25GM144 24.5'' 1ms 144Hz Full HD Gaming Monitör James Donkey | Trendyol

Aslında 1ms önemli lakin biliyorum 144 Hz'in hiçbir anlamı yok lakin fiyatı beni cezbetti. Bir de eğer bu fiyatlara ya da daha ucuza bundan çok daha iyi olduğunu düşündüğünüz monitör var mı?

Son olarak ben bunu Monster Laptopumda kullansam sizce nasıl olur? Zaten laptop 120 Hz bu arada ama derseniz ki çok fark eder ve türlü girişleri vs çevirerek bundan hem 144 Hz hem 1ms alabilirsin o farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
incehesap'ta 999 lira iken aldım kendisini. Kara cuma indirimleri ile imzamdaki sistemi topladım. Henüz gelmedi parçaların yarısı. Ama kontrol için açıp geri kapattığım sırada çok ince zarif bir görüntüsü vardı. TN panel ile ilgili kötüleyenler de oluyor IPS daha iyi diyenler oluyor ama ekrana sağdan soldan aşağıdan yukarıdan bakmayacağımıza göre TN panel bence o kadar da önemsiz değil. Yan yana koyulduğu zaman renk farkı oluyor sadece.

PS4 performansını bilmiyorum kaç FPS verdiğini ama 130+ FPS yakalıyorsanız alınabilir.

Fakat çoğu insanın söyleyeceği şey şu olur. Rekabetçi ve hızlı olmanız gereken maçlarda Hertz önem arz ediyor. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız veya casual takılıyorsanız boşuna o parayı vermeyin. Onun yerine ekran büyüterek yine aynı gecikme süresine sahip bir monitör alabilirsiniz.

Affedersiniz cevap yazamadım report yemiştim. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum, çok sağolun. Eğer alırsam LG'yi almayı düşünüyorum. Yanlış anlamayın monitörü almak amacım ama eski televizyonu odama takma ihtimalim de var ondan.

Bahsi geçen LG monitör 1ms değil, yanlış yazılmış. Bkz: 27" LG 27MP59G - Specifications
Gerçek 8 Bit paneli yok. Farklı model tercih edilmesi daha mantıklı geldi bana.

Maalesef haklısınız bende gördüm 5ms ürün. Peki herhangi bir tavsiye var mı? 27" şart değil 24" de olabilir. Ama Hz olayı hariç diğerleri iyi olsun. Son olarak ben tam çözemedim ama acaba HDR olan monitör var mıdır bu fiyatlara? Edit: Konsol da kullanılacağı için yazmamışım ama hoparlör de lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…