James Donkey 1MS 144HZ alınır mı?

Hani bir söz vardır ; ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye işte sana verebileceğim en güzel örnek bu olurdu kardeşim. Alıp almamak yine senin elinde olan bir şey.

Mantık olarak zaten aynı çözünürlükte ekran büyüdükçe kalite bozulmaz mı? Örneğin benim 21.5 inçlik monitörüm de 1080P, yanında dizüstünün ekranı var 15.6 inç o da 1080P. Dizüstüne baktıktan sonra monitöre geçince pikseller aşırı belli oluyor. 😀

Bende 75İnch Full hd televizyon Var Hiçde Öyle Bir Şikayetim Yok. Kardeşim Ekranın İçine Girecek Şekilde İzleyeceksen 2k da Bile Pixeller Belli Olur. Bir Oturma Pozisyonu Var Sonuçta
Mantık olarak zaten aynı çözünürlükte ekran büyüdükçe kalite bozulmaz mı? Örneğin benim 21.5 inçlik monitörüm de 1080P, yanında dizüstünün ekranı var 15.6 inç o da 1080P. Dizüstüne baktıktan sonra monitöre geçince pikseller aşırı belli oluyor. 😀

Bende 75İnch Full hd televizyon Var Hiçde Öyle Bir Şikayetim Yok. Kardeşim Ekranın İçine Girecek Şekilde İzleyeceksen 2k da Bile Pixeller Belli Olur. Bir Oturma Pozisyonu Var Sonuçta

ASus, samsung,MSI,AOC ve viewsonic gibi firmaların bile panellerin de sıkıntı yaşarken ve bu markaların sıfır km olarak aldıgımız modellerinde ışık sızması ve ölü piksel gibi sorunlar hayatımızın kabul edilebilir sorunları haline gelmişken . Hayır! james donkey,game power, rampage vs.. bu monitörler alınmaz. Her ne kadar samsung panel kullanıyor olsalar bile!

Sözde Samsung Panel Kullanıyorlar. Ben Biraz Araştırma Yaptım Samsung Yetkilileri İle Orjinal Lisanlarında Konuştum Ama Adamlar Piyasaya Va Panel Satışı Yapıyorlar. Hatta Kore de Çalışan Bir Arkadaşım Var. Samsung Ürün Pazarlama Ekibinde Çalışıyor Ona da Sordum Ama Bu Tür Markaları İlk kez Duyduğunu Söyledi. Hatta Orada Giriş Seviyesinde Satılan Ürünler Olmadığını Giriş Seviyesinde İse Daha Bilindik Markaların Olduğunu Söyledi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı