James Donkey 240 GB düşük yazma hızı

Onur_9911

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Ben James Donkey 240 GB 560 MB / 500 MB SSD satın aldım ve CrystalDiskMark ile test ettim sonuçlar ekte göründüğü gibidir. SSD SATA 3 0 portunda takılı.
Fakat ben SSD'den bir dosya kopyalayıp masaüstüne yapıştırdığımda aktarma hızı maksimum 200 MB'ı gördü ve genellikle 50 MB civarlarında geziyor hatta bazen 1 MB'lara kadar düştüğü de oluyor sonra tekrar 80 MB civarına çıkıyor. Bu neden böyledir bir sorun mu var acaba veya nasıl çözülür yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    10,9 KB · Görüntüleme: 74
Aynı SSD içerisinde kopyalama yaparken 400-500 gibi hızlara çıkmaz zaten aynı anda hem okuma hem yazma yapıyor. Büyük boyutlu tek parça bir dosya kopyalayın 3-4 GB'lık bir film olur. Ortalama olarak 200-250 civarını görüyorsa sıkıntı yok.

Birazdan buraya bu eşek alınır mı tarzında yorum atacaklar ona da hazırlıklı olun 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB'lık bir dosyayı kopyalayıp yapıştırdığımda 250-200 MB arası bir hızla aktarım yaptı.Demek ki sorun yokmuş yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00