181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 18 Aralık 2023 #11 Aciz PC ci dedi: olay raporu.evtx drive.google.com Bu linke olay raporunu yükledim hocam. Seagate'nin sorunu tam olarak nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low Level Format deneyebilirsin bu arada.
Aciz PC ci dedi: olay raporu.evtx drive.google.com Bu linke olay raporunu yükledim hocam. Seagate'nin sorunu tam olarak nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low Level Format deneyebilirsin bu arada.
Aciz PC ci Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 95 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 6600 240 M2 SSD ASUS B450 DRAGON 2TB HDD Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #12 181951 dedi: Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low Level Format deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok sağ olun şimdilik içinde çok OEM'li şeyler yok biraz daha idare etsin başka bir depolama diski alırım. 181951 dedi: Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low level format deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Her 2 disk içinde Low level format attım lakin değişme olmadı hocam şimdilik bu şekilde idare edeceğim. Son düzenleme: 27 Aralık 2023
181951 dedi: Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low Level Format deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Peki hocam çok sağ olun şimdilik içinde çok OEM'li şeyler yok biraz daha idare etsin başka bir depolama diski alırım. 181951 dedi: Seek error rate. Dediğim gibi diskteki arızayı not eden bir Smart değeri olduğu için çok emin olamıyorsun diskten. Seek Error Rate: How to Recover Its Data & Avoid the Error - MiniTool Partition Wizard Windows'un olay raporlarında da herhangi bir disk raporu yok. Bu 2 disk için Low level format deneyebilirsin bu arada. Genişletmek için tıkla... Her 2 disk içinde Low level format attım lakin değişme olmadı hocam şimdilik bu şekilde idare edeceğim.