James Donkey Jd27fg1ms144 27'' 1ms 144hz Full Hd Freesync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Evet arkadaşlar uzun zamandır monitör bakıyorum ve bu ürün bana en çok uyan ürün gibi geldi. Arada oyun, genellikle iş/film/dizi gibi işlerde kullanacağım. VA Panel kullanıyor, bildiğim kadarıyla Samsung'un paneli bu. Kullanan ya da kullanmış olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Markadan ayrı 1080P için 27 inç pek önerilmiyor. Çoğu yabancı kanalda da bu boyut 2K için daha konforlu deniliyor. 27 inçi bizzat tecrübe etmedim ama 24 düşünmek daha iyi olabilir.
Acer ED270RPbiipx Monitör UM.HE0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer ED270RPbiipx Monitör UM.HE0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.