James Donkey 325 vs Logitech G300S

Sontürk77

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta sonra mouse alacağım fakat bir türlü karar veremedim. Konu başlığında gördüğünüz gibi sizce hangisi alınmalı ?

Not: 16 yaşındayım fakat elim cidden büyük bunu da göz önünde bulundurmanızı istiyorum. Ayrıca 100 TL mouse önerisi de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elin büyükse G300S'i asla ama asla tavsiye etmem. Çünkü Logitech G300S çok küçük bir mouse olduğu için eline küçük gelebilir. Ben sana James Donkey 325 tavsiye ediyorum. Mouse önerisi içinde
20 TL daha biriktirip Steelseries Rival 100 alabilirsin.

Corsair Harpoon 116-120TL arasında bulabileceğin güzel bir üründür. Hem boyutu içini görecektir hemde performansı. James Donkey 325'de Avago 3050 kullanılmıyor olmasa alınabilir derdim ama sensör olarak biraz geride kalıyor. NOT: 007 kullanıyorum ve çoğu özelliğiyle yeni aldığım Corsair Glaive'den daha başarılı buldum. James Donkey hakkında bilgilendirme olması adına bırakayım dedim şöyle kenara. Son olarak yazılımı rezalet

Eğer lol oynuyorsan kesinlikle logitech g-300s önermiyorum sağ click tuşu bir süre sonra kilitleniyor ve bozuluyor elim ufak olduğu için avcuma güzel oturuyordu ancak click tuşlarında problem yaşadım. İlk aldığımda acaba elektronik ürün olduğu için bana mı böyle denk geldi dedim ama yok ikinci aldığım g-300s 'te aynı sağ click problemi çıkarttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…