James Donkey 480 GB SSD kullanıyorum, PC'yi 5-6 ay gibi bir süre oldu toplayalı. Çöp kutusu veya herhangi bir klasöre bastığimda ekranıma düşmesi 5-6 dakika sürüyor.
Bundan 3 ay önce James Donkey SSD aldım ve 3 gün önce bozuldu. Bir anda YouTube video izlerken takılı kaldı video oynamaya devam etti. Kapattımda PC açtığımda amerikan megants ekranı geldi ve SSD yerinde warning yazısı gördüm. Format atamıyorum. Normal HDD Windows kurdum da SSD gidiyor geliyor...
Selamlar. James Donkey 240GB SSD'sini satın aldım. SSD'nin vaad ettiği okuma ve yazma hızı 550 MB/s ve 500MB/s hatta YouTube'daki Benchmark testlerinde bu değer 562 ve 525'lere kadar çıkıyor fakat benim yaptığım testlerde okuma hızı maksimum 530 civarlarında test ettim ki bu normal sayılır çünkü...
Kesinlikle katılıyorum. Hatta çok fazla edit işleri, kopyala yapıştır yapılmıyorsa gündelik kullanım + oyun için QVO da hayat kurtarır. F/P açısından makul.
James Donkey 480 GB SSD kullanıyorum, PC'yi 5-6 ay gibi bir süre oldu toplayalı. Çöp kutusu veya herhangi bir klasöre bastığimda ekranıma düşmesi 5-6 dakika sürüyor.