Ben aldım bugün geldi kargo. Öncelikle klavyenin sesi muhteşem. Basınç hissi ve sayre de iyi ama space tuşuna biraz alışmanız grekiyo onun haricinde iyi almanızı tavsiye ederim.
Geceden beri o mesajının anlamını düşünüyordum. Beynim yandı desem yeridir. Alınmaz diyemem fiyatı oldukça güzel ama daha iyi alternatifleri bulunuyor buda bir gerçek.
Geceden beri o mesajının anlamını düşünüyordum. Beynim yandı desem yeridir. Alınmaz diyemem fiyatı oldukça güzel ama daha iyi alternatifleri bulunuyor buda bir gerçek.
Daha iyi bir klavye bulabilceğini sanmıyorum. İncehesaptan 184 TL'ye alabilirsiniz ben 14 Temmuzda aldım 16 Temmuzda elime ulaştı ve ürün gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Almanızı öneririm ve alıcaksanız red switchli versiyonunu öneririm blue switch bu klavye de çok rahatsız edici bir ses çıkartıyor.
@3renY@erenhartlk Bu fiyat aralığının en iyi tercihi her anlamda Cooler Master MasterKeys Lite L. Bunu Motospeed CK108, Motospeed K87S, Rampage Commander, Trust GXT890 Cada, Gamepower Warlock, James Donkey 610 klavyelerini kullanan biri olarak söylüyorum.
Daha iyi bir klavye bulabilceğini sanmıyorum. İncehesaptan 184 TL'ye alabilirsiniz ben 14 Temmuzda aldım 16 Temmuzda elime ulaştı ve ürün gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Almanızı öneririm ve alıcaksanız red switchli versiyonunu öneririm blue switch bu klavye de çok rahatsız edici bir ses çıkartıyor.
Yaptığınız mesajlara bakarsak bu konular hakkında hiç bir bilginiz yok. James Donkey 10 TL'ye bile klavye çıkartsa alınmayacak bir marka. @UmuTzn 'nin dediği gibi o fiyat aralığındaki en iyi klavye Masterkeys Lite L.